Ga voor meer werkgeluk

  • Krijg inzicht in wat jou energie geeft en wat jou energie kost;
    Krijg inzicht in wat jou energie geeft en wat jou energie kost;
  • Ontdek wat jouw persoonlijke hulpbronnen zijn;
    Ontdek wat jouw persoonlijke hulpbronnen zijn;
  • Ervaar hoe je meer invloed kunt uitoefenen op jouw werkgeluk.
    Ervaar hoe je meer invloed kunt uitoefenen op jouw werkgeluk.
Informatie aanvragen

Wat jij zelf kunt doen om meer geluk, energie en flow te ervaren

Hoe hoog scoor jij op de ladder van werkgeluk? Of het nu een 2, 4 of een 8 is: werkgeluk kun je in alle gevallen vergroten. En het goede nieuws is: je hoeft daarvoor niet op je leidinggevende te wachten, maar kunt daar zelf heel veel in doen.

Als jij met (nog) meer plezier naar je werk wilt gaan, meer energie wilt halen uit wat je doet, meer in de flow kunt komen en benieuwd bent wat je daar zelf in kunt doen: dan is deze training speciaal voor jou bedoeld!

Wat gaan we precies doen?

Tijdens deze training gaan we kijken hoe jij meer geluk, energie en flow kunt ervaren op je werk. En wat je hier zelf in kunt doen.We gebruiken hierbij onder andere de zelfbeschikkingstheorie van Daisy en Ryan. Die laat zien dat ieder mens drie psychologische behoeftes heeft: autonomie, erbij horen en competentie. Autonomie gaat over je vrij voelen en zelf beslissingen nemen. Een andere behoefte is dat je ergens bij wilt horen. Je wilt je graag verbonden voelen met anderen. De derde behoefte die je hebt, is competentie. Je wilt succes ervaren. Je kunt ergens heel veel werk en tijd in steken, maar als hier geen resultaat aan verbonden is, geeft dit veel minder geluk dan wanneer je jouw werk en tijd terugziet in het resultaat.Verder wijst onderzoek uit dat er nóg vijf factoren een rol spelen in jouw werkgeluk. Bovenop autonomie, verbinding en competentie zijn dat: vertrouwen, voldoening, zingeving, waardering en plezier. Dit zijn ‘De 8 van werkgeluk’ van de Monitor Group.Deze 8 factoren kun je verdelen in de ‘ik-kant’ en de ‘wij-kant’. Bij de ‘wij-kant’ horen begrippen als het gevoel hebben alsof je onderdeel bent van de groep, het vertrouwen voelen van je teamleden, gewaardeerd voelen. Daar heb je de groep voor nodig. Bij de ‘ik-kant’ kun je de factoren zelf beïnvloeden, zonder dat je anderen nodig hebt. Doen wat je echt leuk vindt en wat energie geeft, bijvoorbeeld. Jezelf uitdagen met de taken die je doet.Daarom gaan we tijdens deze training ook kijken naar jouw energiegevers en energievreters, persoonlijke hulpbronnen (waaronder zelfvertrouwen en optimisme) en hoe jij in de flow komt.Wanneer we dit alles in kaart hebben gebracht, ga je aan de slag met een plan van aanpak. Hoe kun je jouw energiegevers en persoonlijke hulpbronnen vergroten en energievreters juist verkleinen? We kijken daarin naar dat wat jij kunt beïnvloeden. Dat is meer dan je denkt!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je een duidelijk beeld van wat jou energie kost en wat jou energie geeft;
Weet je hoe jij in de flow kunt komen;
Zie je welke factoren bijdragen aan jouw werkgeluk;
Hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw werkgeluk;
Hoe je zo met meer plezier en energie naar je werk gaat!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!