Vergroot je charisma

  • Creëer een zelfverzekerde uitstraling;
    Creëer een zelfverzekerde uitstraling;
  • Ontdek de invloed van een duidelijke visie;
    Ontdek de invloed van een duidelijke visie;
  • Leer hoe jij jouw medewerkers kunt motiveren het beste uit zichzelf te halen.
    Leer hoe jij jouw medewerkers kunt motiveren het beste uit zichzelf te halen.
Informatie aanvragen

Hoe zelfvertrouwen en een duidelijke visie jouw eigenheid kunnen versterken

Herken je dat, dat iemand zijn overtuigingen aan jou vertelt en je daarmee helemaal weet in te pakken? Dat die persoon je inspireert en motiveert om jezelf naar een nieuw niveau te tillen? Er komen misschien wel gelijk voorbeelden in je op, zoals Steve Jobs en Martin Luther King. Dit zijn grote namen. Maar geloof het of niet – ook jij hebt het in je om op zo’n niveau te kunnen overtuigen. Want charisma valt voor een groot deel ook aan te leren.

Hoe kun jij dan zo’n overtuigend, inspirerend persoon worden binnen jouw organisatie? Hoe kun je mensen meenemen in jouw verhaal en ze daarmee naar een hoger niveau tillen?

Dat leer je in deze training!

Wat gaan we precies doen?

We gaan kijken naar charisma. Wat is charisma? Wie zijn voorbeelden van charismatisch leiderschap? Wat hebben en doen deze mensen waardoor ze je helemaal weten in te pakken? En ligt dit aan hun persoonlijkheid of hebben ze deze competenties aangeleerd?Ook nemen we jouw organisatie onder de loep. Wat is de missie en visie van jouw organisatie? Wat willen medewerkers zien bij jou als manager en waar lopen jullie als organisatie tegenaan? Hoe kan jij hierop inspelen?Uit onderzoek blijkt dat een charismatische manager eigenschappen heeft die aangeboren zijn, maar dat je als manager die eigenschappen ook zeker kunt aanleren en versterken. Die eigenschappen zijn onder andere zelfvertrouwen en het hebben van een duidelijke visie en uitstraling.Zo is zelfvertrouwen belangrijk voor een charismatische leider, omdat dit ervoor zorgt dat je - zowel verbaal en non-verbaal - je verhaal vol vertrouwen vertelt. Als je niet uitstraalt dat je zelf in je verhaal gelooft, geloven anderen dat ook niet. Om volledig vertrouwen te kunnen hebben in je verhaal, is het belangrijk dat dit verhaal aansluit op jouw visie. Als je geen duidelijke visie hebt, zorgt dit misschien voor minder vertrouwen in je verhaal en dat ga je vervolgens uitstralen.We werken dan ook vanuit jouw eigenheid, wat deze training een heel persoonlijk proces maakt. We kijken naar jou als manager. Hoe kun jíj een charismatisch leider worden? Waar liggen voor jou de uitdagingen en wat heb jij hierin nodig?Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je welke eigenschappen een charismatische manager heeft;
Ben je je bewust van de competenties die jij al hebt en die jij nog kunt verbeteren;
Heb je een duidelijk beeld van wie jij bent als manager;
Weet je nog duidelijker waar je voor staat en hoe je dit zelfvertrouwen kunt inzetten;
Zie jij in hoe jij een charismatische manager wordt!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!