Teamboosting

 • Ervaar een sterkere verbinding binnen jullie team;
  Ervaar een sterkere verbinding binnen jullie team;
 • Krijg een verfrissende blik op jullie team;
  Krijg een verfrissende blik op jullie team;
 • Creëer samen jullie ideale rolverdeling;
  Creëer samen jullie ideale rolverdeling;
 • Beleef meer plezier met jullie team.
  Beleef meer plezier met jullie team.
Informatie aanvragen

Een dag teambuilding, voor een boost positieve energie!

Kan jullie team een boost positieve energie gebruiken? Misschien wordt er binnen jullie team normaal gesproken veel gepraat en geanalyseerd. Wat ook waardevol kan zijn. Maar om iets te kunnen doorbreken en samen in een bepaalde flow te kunnen komen, kan het soms juist heel krachtig zijn om samen iets heel anders te doen. Bijvoorbeeld door met elkaar een energieke teamdag te beleven. Waarbij jullie uit jullie oude patronen worden getrokken, door lekker met elkaar bezig te gaan.

Klinkt dit goed? En zijn jullie ‘up for this’? Mooi, dan gaan we ervoor!

Wat gaan we precies doen?

We zorgen ervoor dat jullie team een positieve boost krijgt. Niet perse door te praten, maar - misschien voor de verandering - door te doen! We gaan samen lekker bezig, op een laagdrempelige, actieve en humoristische manier. Waardoor jullie elkaar weer op een andere manier beter leren kennen. Dit zorgt voor een positieve sfeer en goede onderlinge verhoudingen. Tijdens deze training, maar zeker ook daarna. Waarom we dit doen? Uit onderzoek blijkt dat teambuilding vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier versterkt. En we zien dat dit er weer voor zorgt dat eventuele negatieve patronen doorbroken kunnen worden. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van staan op een ijsschots? Een heliumstick vasthouden? Onder een complimentendouche staan? Tijdens deze teambuilding-dag halen we jullie uit de comfortzone met dit soort oefeningen, om zo op een leuke manier dichterbij elkaar te komen. We zorgen niet alleen voor een positieve dag, maar gaan er ook voor om jullie team ook voor langere tijd weer met veel energie en plezier aan het werk te laten gaan. Zo gaan jullie ook inzien wat er überhaupt nodig is om een positieve organisatiecultuur te creëren. Waar liggen jullie kwaliteiten binnen het team en hoe maak je daarmee de optimale rolverdeling? Hoe hebben deze punten invloed op de resultaten van jullie team? En wat zijn nieuwe, creatieve manieren om een probleem op te lossen? Tijdens deze dag ontdekken jullie wat een hernieuwd gevoel van vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier wel niet voor jullie kan doen! Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Hebben jullie als team meer vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier ervaren;
Lukt het jullie om constructiever te communiceren;
Hebben jullie een sterkere rolverdeling doen ontstaan;
Voelen jullie meer positieve energie binnen jullie team;
Worden de resultaten van jullie team daardoor beter!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!