Teambranding

  • Krijg een duidelijk beeld van de kernwaarden van jullie team;
    Krijg een duidelijk beeld van de kernwaarden van jullie team;
  • Ontdek hoe jullie team kan overkomen op interne en externe klanten;
    Ontdek hoe jullie team kan overkomen op interne en externe klanten;
  • Zie hoe jullie je team het beste kunnen positioneren.
    Zie hoe jullie je team het beste kunnen positioneren.
Informatie aanvragen

Trek met jullie team als merk de juiste klanten aan

Stel je eens voor. Een interne of externe klant komt naar jullie toelopen en vraagt: “Wat heeft jullie team nou aan mij te bieden?” Wat zouden jullie dan zeggen?

Om een goed en overtuigend antwoord op die vraag te kunnen geven, is het belangrijk om er bewust van te zijn wie jullie als team zijn. Waar jullie voor staan, wat jullie kern is, wat jullie uniek maakt. Wat ieder teamlid toevoegt aan het geheel en hoe jullie dit op individueel niveau kunnen positioneren. Maar ook: wat onderscheidt jullie van anderen? Welke problemen lossen jullie op? Wie is jullie exacte doelgroep?

Tijdens deze training leren jullie het team te zien als merk. En ontdekken jullie hoe jullie dit merk zó sterk kunnen neerzetten, dat anderen exact weten waarvoor ze jullie moeten inschakelen. Van personal branding naar teambranding!

Wat gaan we precies doen?

We kijken allereerst naar wat teambranding precies is. Wat zijn belangrijke factoren die meespelen in het goed neerzetten van een team? Ook kijken we naar de waarde van teambranding. Waarom is het nou zo belangrijk om je als team goed neer te zetten? We verklappen het alvast een beetje: zodat anderen gelijk weten of ze jullie wel of niet moeten inschakelen voor wat zij in gedachten hebben. Mensen willen vaak snel weten wie ze waarvoor moeten hebben. Als ze dat door jullie verhaal niet gauw duidelijk hebben, staan jullie al snel buiten de potentiële opties. Vergelijk het maar eens met het reclames van hetzelfde product of dezelfde dienst. Ook hierbij is het niet handig om vaag te blijven. Duidelijkheid helpt om de juiste mensen en opdrachten aan te trekken! Nu we weten wat in z’n algemeenheid goed werkt, duiken we in hoe we jullie als team goed op de kaart kunnen zetten binnen jullie organisatie. Hoe kunnen jullie die interne of externe klant overtuigen om met jullie team in zee te gaan? We kijken hiervoor wie jullie als team zijn. Wat zijn jullie kenmerken en visie? Wat maakt jullie uniek? En wat willen jullie graag naar buiten toe laten zien? Ook gaan we kijken naar jullie team binnen de organisatie, oftewel jullie imago. Waar staan jullie om bekend bij andere afdelingen? Klopt dit beeld? Hoe zouden jullie willen dat jullie overkomen op anderen? We kijken naar jullie Unique Selling points, maar ook naar jullie Unique Buying Reasons. Het is goed en leuk om te weten wat er goed is binnen jullie team, maar wat heb je de ander te bieden? Waarom moeten anderen jullie product of dienst verkiezen boven concurrenten? Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weten jullie wat de kernwaarden, krachten en unieke punten van jullie team zijn;
Zijn jullie bewust van het imago dat jullie nu hebben;
Weten jullie hoe jullie je team sterker neer kunt zetten;
Zien anderen in waarvoor ze jullie moeten hebben;
Trekken jullie de juiste klanten of opdrachtgevers aan voor wat jullie te bieden hebben.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!