Team vol talent

 • Ontdek alle (verborgen) talenten en skills binnen jullie team;
  Ontdek alle (verborgen) talenten en skills binnen jullie team;
 • Zie in hoe jullie je werk op een andere manier kunnen verdelen, zodat iedereen meer doet waar hij of zij energie van krijgt;
  Zie in hoe jullie je werk op een andere manier kunnen verdelen, zodat iedereen meer doet waar hij of zij energie van krijgt;
 • Leer om met meer positieve energie samen te werken;
  Leer om met meer positieve energie samen te werken;
 • Ontdek hoe jullie samen in de flow kunnen komen en optimaal samen kunnen werken.
  Ontdek hoe jullie samen in de flow kunnen komen en optimaal samen kunnen werken.
Informatie aanvragen

Haal met talentgericht werken de volle potentie uit jullie team!

Stel jullie eens voor. Hoe mooi zou het zijn als iedereen binnen jullie team doet waar hij of zij energie van krijgt? Dat ieder teamlid alleen nog maar gevraagd wordt voor dingen die hij of zij leuk vindt om te doen en van nature goed in is? Dat jullie elke dag vol positieve energie jullie werkdag beginnen en eindigen? Dat jullie samen in de flow kunnen komen? Wat denken jullie dat dat met jullie als team en met jullie werk zal doen?

Als jullie er klaar voor zijn om het beste uit jullie team te halen en om een hele andere manier van werken te ervaren, dan mogen jullie deze training niet missen!

Wat gaan we precies doen?

We gaan allereerst ontdekken waar ieders talenten liggen binnen jullie team. Wie waar energie van krijgt. Waar moeten we hem of haar nou echt voor hebben? Dat betekent ook dat we naar de verschillende rollen binnen jullie team kijken. Past de huidige rolverdeling bij de talenten binnen jullie team? Of kan daar ook in geschoven worden, zodat iedereen meer doet waar zij of haar goed in is en energie van krijgt? En jullie als team in een flow kunnen werken? Bovendien zorgen we ervoor dat het voor jullie zelf én de rest van de organisatie duidelijk wordt wie nou waar goed in is. Hoe kunnen jullie je profileren? Dit vraagt ook wat op een andere manier van kijken naar alle teamleden. Waar we van nature - bijvoorbeeld tijdens een functioneringsgesprek - meestal focussen op ieders verbeterpunten, is hier het uitgangspunt wat ieders krachten zijn. We leren jullie daarom ook positiever te kijken. Naar elkaar, maar ook naar jezelf. Aan de hand van de Appreciative Inquiry kijken we naar wat er eerder voor jullie team heeft gewerkt en hoe we dat kunnen terugbrengen. Zodat we op die manier de voordelen van talentgericht werken terug te laten komen binnen jullie team. En jullie ontdekken hoe talentgericht werken voor meer energie binnen jullie team kan zorgen. Hoe ieder teamlid zich meer gezien en gehoord voelt. En - ook niet onbelangrijk - welke invloed talentgericht werken op de resultaten van het team heeft! Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Hebben jullie duidelijk voor ogen wat ieders talenten en skills zijn en weten jullie waar ieder teamlied energie van krijgt;
Voelt ieder teamlid zich daardoor gezien en gehoord;
Lukt het jullie om als team in de flow te komen;
Weten jullie hoe jullie kunnen schuiven in de rolverdeling, zodat ieder teamlid als beste uit de verf komt;
Zien jullie in hoe jullie de volle potentie uit jullie team kunnen halen;
Behalen jullie als team betere resultaten - op een veel energiekere, positievere manier!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!