Talentgericht werken

 • Leer hoe je talenten binnen jouw organisatie kunt ontdekken;
  Leer hoe je talenten binnen jouw organisatie kunt ontdekken;
 • Ervaar het positieve effect van talentgericht werken;
  Ervaar het positieve effect van talentgericht werken;
 • Ontdek verschillende manier van talentontwikkeling die je direct in de praktijk kunt toepassen;
  Ontdek verschillende manier van talentontwikkeling die je direct in de praktijk kunt toepassen;
 • Leer hoe je alle talenten van je team het beste kan inzetten binnen het team;
  Leer hoe je alle talenten van je team het beste kan inzetten binnen het team;
 • Ontdek hoe jij het werkgeluk kunt vergroten bij jouw medewerkers.
  Ontdek hoe jij het werkgeluk kunt vergroten bij jouw medewerkers.
Informatie aanvragen

Hoe focus op talenten zorgt voor meer werkplezier, flow en resultaat

Een organisatie bestaat uit veel verschillende mensen met veel verschillende talenten. Ieder teamlid heeft een kwaliteit die de organisatie positief kan aanvullen. Maar hoe ontdek jij als manager bij ieder teamlid wat zijn of haar kwaliteiten zijn? Hoe kan jij ervoor zorgen dat deze optimaal worden ontwikkeld en hoe zet je deze kwaliteiten het beste in binnen de organisatie, waarbij iedereen alles uit zichzelf kan halen? Zodat ieder teamlid daardoor ook zoveel mogelijk plezier, energie en voldoening uit zijn of haar werk haalt?

Dat leer je in deze training!

Wat gaan we precies doen?

Allereerst maken we een analyse van jouw team. Wie zit er in het team? Waar liggen de kwaliteiten? Hoe wordt er samengewerkt en is dat logisch? Op welke manier worden taken verdeeld en wordt er gecommuniceerd en samengewerkt? Hoe communiceer jij afzonderlijk met medewerkers?Misschien probeer je tijdens functioneringsgesprekken veel waardering te tonen voor de kwaliteiten en talenten van de medewerker voor je. Maar merk je ook bij jezelf op dat je vooral ziet wat er beter kan. Ook dat is heel normaal. Ons brein focust zich automatisch op verbeterpunten om te kunnen overleven. Daarom leer jij tijdens deze training positiever te kijken en krachten binnen het team te ontdekken.We gaan jou, aan de hand van verschillende methodieken, leren op een waarderende manier te kijken naar jouw medewerkers. Door te letten op iemands talenten en door talentgericht te werken, ontstaat er meer plezier in het werk en flow. Dit werkplezier is heel belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat jouw medewerkers productiever, gelukkiger en meer gemotiveerd zijn. Ook flow - een toestand van volledige concentratie, optimale energie en prestatie - zorgt hiervoor.Door jouw medewerkers in een toestand van flow en werkplezier te krijgen, creëer je een sneeuwbaleffect. Want in die toestand merk je hun talenten nóg beter op. En dat helpt jou weer die talenten nog beter te ontwikkelen en in te zetten. Hoe kan dit talent beter worden ingezet? Wordt er alles uitgehaald? Hoe kan dit talent worden ontwikkeld? Dit soort vragen komen eerder bij je op als je je medewerkers ziet werken vanuit hun kracht.Tot slot kijken we wat jij nog meer kunt doen om het werkgeluk van jouw medewerkers te vergroten. Hoe kun jij ervoor zorgen dat jouw medewerkers iedere dag fluitend naar hun werk gaan?Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet jij hoe jouw medewerkers zich gehoord en gezien voelen;
Ben je in staat de talenten binnen je organisatie te ontdekken;
Kun je een overzicht creëren van alle talenten binnen jouw organisatie;
Weten alle teamgenoten wie hen het beste ergens mee kan helpen;
Zorg je ervoor dat alle talenten binnen jouw organisatie optimaal worden benut;
Kan jij het werkgeluk binnen jouw organisatie vergroten;
Heb je hiervoor een organisatie dat het beste uit zichzelf haalt.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!