Succesvolle hybride meetings

 • Meer interactie tijdens hybride meetings
  Meer interactie tijdens hybride meetings
 • Optimale betrokkenheid online en offline
  Optimale betrokkenheid online en offline
 • Gedeeld eigenaarschap op proces en inhoud
  Gedeeld eigenaarschap op proces en inhoud
 • Meer resultaat en energie!
  Meer resultaat en energie!
Informatie aanvragen

OPTIMAAL ONLINE EN OFFLINE SAMENWERKEN

Nu we van het thuiswerken hebben geproefd, blijven we dit in een verscheidenheid aan vormen doorzetten. Maar hoe organiseer je een succesvolle meeting wanneer collega’s verspreid zijn over verschillende locaties? Hoe pak je het aan als de ene helft op kantoor zit en de andere helft thuis? Want niet alleen de interactie verandert op deze manier, ook de aandacht en de manier van in contact blijven. Hoe je een hybride meeting zo goed mogelijk kunt vormgeven leer je in deze training. Onderwerpen als groepsdynamiek, gedeeld eigenaarschap creëren, het inzetten van diverse werkvormen, snel schakelen én in contact blijven passeren onder andere de revue. Zo word je niet alleen een master in het organiseren én faciliteren van hybride meetings, maar ben jij ook futureproof.

Wat gaan we precies doen?

Deze training zit boordevol actieve werkvormen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de leiding kan pakken en nemen tijdens hybride meetings. We gaan aan de slag met hoe je deelnemers – on- en offline – zo goed mogelijk betrokken houdt en actief laat deelnemen aan de meeting die jij faciliteert. Je leert hoe je deelnemers verschillende rollen kan geven in een meeting zodat iedereen aangehaakt is. We geven je inzichten in hoe jij deelnemers kan stimuleren om pro-actief en voorbereid in de meeting te zitten en hoe je daarin gedeeld eigenaarschap kan bereiken. Als interactie experts nemen we jou tijdens deze training mee in de wereld van interactie. Interactie tussen on- en offline, maar ook interactie tussen diverse deelnemers en werkvormen. Immers; een goede (hybride) meeting opzetten betekent actie ondernemen en deelnemers activeren. Want hoe zoek je de ultieme interactie op in de combinatie online en offline? En hoe deel je jouw informatie zo efficiënt mogelijk, zonder contact te verliezen? Wij nemen je onder andere mee door middel van gave check-ins voor het houden van contact en energizers om de dynamiek en energie te behouden. Kun je niet wachten om te beginnen? Wij staan te springen om je mee te nemen in de wereld van hybride meetings!

Mogelijkheden

Ook onze online trainingen zijn volledig aangepast op jouw organisatie. Dit betekent dat we samen met jou de richting gaan bepalen. Zo is het mogelijk om trainingen te volgen vanuit onze eigen trainingsomgeving, maar kan het ook in het platform naar keuze. We bieden de online trainingen los van elkaar aan, maar ook tegelijkertijd als een trainingsacademy. We raden aan om de trainingen maximaal 2 uur te laten duren en met maximaal 9 deelnemers per groep te werken. Zo realiseren we maximale interactie en blijvend resultaat!

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag meer informatie over deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je een uitgebreid pakket aan werkvormen, tools en tips om meer interactie tijdens hybride meetings te krijgen;
weet je hoe je alle deelnemers gelijkmatig betrokken kan krijgen tijdens de meeting;
ben je in staat om pro-activiteit bij deelnemers te vergroten;
weet je wat je kan doen om meer energie in een hybride meeting te krijgen;
weet jij hoe je diverse soorten meetings duurzaam en toekomstgericht kunt initiëren en leiden.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie Ă©n online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!