Time- en stressmanagement

  • Leer prioriteiten stellen en zo je tijd optimaal te gebruiken;
    Leer prioriteiten stellen en zo je tijd optimaal te gebruiken;
  • Ontdek hoe je je volledige aandacht kunt stoppen in je werk;
    Ontdek hoe je je volledige aandacht kunt stoppen in je werk;
  • Leer je ontspannen en gefocust te voelen - onder elke omstandigheid.
    Leer je ontspannen en gefocust te voelen - onder elke omstandigheid.
Informatie aanvragen

Doe het met aandacht

Als manager komt er heel veel op je af. Je hebt veel ballen hoog te houden. Je wilt dat je medewerkers gelukkig zijn op de werkvloer, dat jouw organisatie voorbereid is op de toekomst en dat de productiviteit hoog blijft. Verder moet je jezelf constant op de hoogte houden van alles dat er gebeurt binnen jouw team en organisatie, ben je verantwoordelijk voor alle producten en diensten die uit jouw afdeling komen en doe je je best om de sfeer binnen jouw afdelingen goed te houden.

Dit kan stress opleveren én veel tijd kosten. Hoe maak optimaal gebruik van deze tijd? Hoe kun je je ontspannen en gefocust blijven voelen? Hoe kan je dat wat je doet doen met aandacht en daarmee écht in contact te zijn met jezelf en met de ander. Om helemaal, met je volle aandacht, in het hier en nu te zijn? Dat leer je in deze training!

Wat gaan we precies doen?

We gaan kijken naar stress en de gevolgen ervan. Wat is stress? Hoe kan stress ontstaan? Wat doet dit met jouw lichaam en brein? En hoe kun je je ontspannen blijven voelen - onder wat voor omstandigheid dan ook?We gaan kijken naar alle ballen die jij als manager moet (of wilt) hooghouden. Hoe zou je dit effectiever en efficiënter kunnen doen? Hoe kun jij ervoor zorgen dat je elke taak binnen jouw functie - en alles wat daarbij komt kijken - met aandacht kunt doen?Daarom kijken we ook naar aandachtmanagement. Dit is een manier van management waarbij je je focust op dat waar je je aandacht aan wilt geven. Dat kan bijvoorbeeld vertrouwen en openheid zijn. Je gaat naar jezelf kijken en je afvragen: past mijn gedrag bij dat waar ik aandacht aan wil besteden? Zo niet, wat kan ik anders doen? Wanneer komen mijn intenties goed naar buiten? Hoe zorg ik ervoor dat de doelen van de organisatie wel in het oog blijven? Je krijgt verschillende tips en tricks vanuit dit fenomeen die ervoor zorgen dat de je de efficiëntie niet verliest.We gaan ook kijken naar jouw grens. Waar ligt die en hoe kun je daar binnen blijven?Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je een duidelijk overzicht van alle ballen die je wilt hooghouden op de werkvloer;
Weet jij waar jij je aandacht aan wilt besteden en hoe je dat in de organisatie duidelijk maakt;
Weet je hoe je binnen je eigen grenzen kunt blijven;
Focus je je op hoe je je aandacht kan verdelen in plaats van je tijd;
Heb je je prioriteiten duidelijk en weet je hoe je hier naar handelt.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!