De magie van storytelling

  • Ontdek de eigenschappen van een verhaal dat raakt;
    Ontdek de eigenschappen van een verhaal dat raakt;
  • Leer verhalen te vertellen in een pitch of presentatie om jouw boodschap over te brengen en meer kracht te geven.
    Leer verhalen te vertellen in een pitch of presentatie om jouw boodschap over te brengen en meer kracht te geven.
Informatie aanvragen

Overtuig met jouw pitch of presentatie met een verhaal dat raakt!

Wanneer weet een verhaal jou te raken? Als er vooral feiten en cijfers genoemd worden? Of als het gaat over echte mensen, emoties en gevoelens? Waarschijnlijk dat laatste. Je herkent jezelf in zo’n verhaal, het spreekt tot je verbeelding en doet iets met je. Verhalen verbinden!

Als je een boodschap over wilt brengen als onderdeel van je communicatie of presentatie, dan werkt het vertellen van een verhaal dan ook vaak heel sterk. Hoe kun jij storytelling inzetten om je boodschap kracht bij te zetten? Hoe kun je mensen raken met jouw verhaal? Ontdek wat storytelling kan doen!

Wat gaan we precies doen?

Hoe kun jij storytelling inzetten in een pitch of presentatie? In deze training leren we daar alles over. Storytelling is een manier waarop mensen van nature communiceren. Een effectief communicatiemiddel wat mensen kan verbinden.In deze training leer je op zoek te gaan naar bestaande verhalen en eigen ervaringen en leer je ook hoe je een verhaal kunt schrijven zonder dat het waargebeurd hoeft te zijn. We kijken daarin naar succesvolle verhalen van anderen om ons te laten inspireren.Wil jij dat eruit halen wat erin zit en je verhaal gebruiken om jouw pitch of presentatie te versterken? Kom dan naar deze training!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je hoe je anderen een boodschap kunt laten ervaren, hoe je hen bij jouw boodschap kunt betrekken en ze van jouw boodschap kunt overtuigen;
Weet je hoe je mensen kunt aanzetten tot nadenken;
Heb je de verhalenverteller in jezelf gevonden en weet hoe je verhalen in kunt zetten in een presentatie of pitch, waardoor die veel overtuigender zijn!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!