Ritme en focus

  • Energiek je dag door
    Energiek je dag door
  • Optimaal je dag starten én eindigen
    Optimaal je dag starten én eindigen
  • Meer structuur en focus
    Meer structuur en focus
Informatie aanvragen

Meer structuur, energie en concentratie tijdens je digitale werkdag

Ken je die dagen dat je vol energie start en met een grote glimlach op je gezicht de dag afsluit? Helaas lukt dit niet altijd. Hoe zorg je voor een goede dagstructuur met een duidelijk ritme en effectieve tijdsindeling? Hoe behoud je focus? En hoe zorg je dat digitaal werken geen energievreter, maar energiegever wordt? 

Tijdens deze training leer je hoe je jouw dag optimaal indeelt naar een ritme wat bij jou past. Je leert deze focus en energie te behouden gedurende de dag, wat zorgt voor meer structuur en het eenvoudiger behalen van je doelen. 

Wat gaan we precies doen?

In deze training gaan we aan de slag met timemanagement. Je leert hoe je door het creëren van meer ritme en focus effectief kunt werken vanuit rust en aandacht. Dit begint met handige tools om je doelen te bereiken. Maar het gaat ook over één ding tegelijk doen en afmaken, het verhogen van je productiviteit en werken met aandacht. In deze training krijg je tools in handen om een duidelijk ritme te creëren en focus te krijgen én te behouden. Deze training is de ultieme mix van praktische tools, handige tips en concrete aanwijzingen om zo alles uit jouw (werk)dag te halen! 

Mogelijkheden

Ook onze online trainingen zijn volledig aangepast op jouw organisatie. Dit betekent dat we samen met jou de richting gaan bepalen. Zo is het mogelijk om trainingen te volgen vanuit onze eigen trainingsomgeving, maar kan het ook in het platform naar keuze. We bieden de online trainingen los van elkaar aan, maar ook tegelijkertijd als een trainingsacademy. We raden aan om de trainingen maximaal 2 uur te laten duren en met maximaal 9 deelnemers per groep te werken. Zo realiseren we maximale interactie en blijvend resultaat!

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag meer informatie over deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Kun je een goede dagindeling maken, die voor jou werkt;
Heb je meer ritme en focus gedurende de dag;
Ben je op de hoogte van timemanagement tools van nu en weet je deze toe te passen.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!