Wat is jouw purpose?

 • Ontdek de waarden die voor jou belangrijk zijn op verschillende levensgebieden;
  Ontdek de waarden die voor jou belangrijk zijn op verschillende levensgebieden;
 • Leer hoe je authentiek kan zijn en blijven;
  Leer hoe je authentiek kan zijn en blijven;
 • Ontdek wat jouw drijft en motiveert en hoe je motivatie kunt houden;
  Ontdek wat jouw drijft en motiveert en hoe je motivatie kunt houden;
 • Ga jouw persoonlijke doelen helderder voor ogen zien.
  Ga jouw persoonlijke doelen helderder voor ogen zien.
Informatie aanvragen

Ontdek jouw pad, drijfveren, waarden en doelen

‘Wat is jouw purpose?’ Je hoort deze term of vraag misschien steeds vaker om je heen. Misschien ken je mensen die exact weten wat ze belangrijk vinden in het leven. Waar ze naartoe willen, wat hun pad is, hoe hun drijfveren, doelen en waarden eruitzien.

Misschien brengt dat je ook aan het twijfelen. Omdat je niet zo goed weet wat jouw purpose in dit leven dan is. Als dat zo is en je wel heel benieuwd bent naar het antwoord op die vraag, dan gaat deze training heel waardevol voor je zijn!

Wat gaan we precies doen?

In deze training gaan we op zoek naar wat jouw purpose in het leven is. Hiervoor staan we uitgebreid stil bij jouw waarden. Wat zijn de waarden die jou maken tot wie je bent? Wat is voor jou belangrijk? Jouw waarden vormen namelijk de basis van jouw kern. Net zoals een bedrijf een missie en visie heeft, heb jij dat ook. Alleen weet je dat soms nog niet. In deze training gaan we dat boven water halen!Met behulp van onder andere de talentschijf van vijf ga je op vijf verschillende levensgebieden voor jezelf na wat belangrijk is voor jou. Hoe ga jij met je emoties om? En wat betekent je lichaam en je gezondheid voor je? Als dit helder is, beschrijf je zo concreet mogelijk je doelen. Met je eigen actieplan maak je zo helder mogelijk hoe je gaat werken aan de dingen die jij belangrijk vindt in het leven.Verder kijken we ook hoe jij jezelf gemotiveerd kunt blijven houden om te doen wat je het liefste doet. Hierbij kun je denken aan het hebben van positieve relaties, je competent voelen en het gevoel hebben dat je zelf kunt handelen en de vrijheid hebt om eigen keuzes te maken.Via verschillende invalshoeken boren we op die manier jouw kern aan - waar vanuit je straks een heel mooi, zinvol leven (verder) kunt opbouwen!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je een duidelijke focus: je weet wat je purpose is en hoe je authentiek blijft. Binnen je organisatie, maar ook daarnaast;
Ben je bewust van hoe jouw kern eruitziet;
Weet je wat jou motiveert;
Weet je hoe je die motivatie levend kunt houden;
Heb je een helder actieplan op tafel, waarmee jij jouw purpose kunt uitleven!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!