Typisch jij op de werkvloer

  • Maak kennis met de zestien verschillende persoonlijkheidstypen;
    Maak kennis met de zestien verschillende persoonlijkheidstypen;
  • Ontdek wat jouw persoonlijkheidstype is;
    Ontdek wat jouw persoonlijkheidstype is;
  • Leer hoe die typering nuttig kan zijn bij veelvoorkomende werkzaamheden en eventuele problemen op de werkvloer.
    Leer hoe die typering nuttig kan zijn bij veelvoorkomende werkzaamheden en eventuele problemen op de werkvloer.
Informatie aanvragen

Ontdek jouw voorkeurstype en leer je krachten en talenten in te zetten op de werkvloer!

Werkende mensen houden zich vaak met dezelfde soort dingen bezig: vergaderen, problemen oplossen, besluiten nemen, afspraken plannen en discussiëren met collega’s. Maar op wat voor manier doe jíj die dingen eigenlijk? Wat is typisch voor jou in het nemen van beslissingen? Wat voor dingen in je werk leveren jou energie op?

Met een psychologische type indeling kom je er tijdens deze training achter wat jouw werktype is. Wat zijn jouw sterke kanten op de werkvloer en hoe kun je deze het beste inzetten?

Wat gaan we precies doen?

Met behulp van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) en de psychologische type-indeling ga je op zoek naar jouw voorkeurstype. We gaan in op de vraag hoe je jouw typekennis kunt inzetten in veelvoorkomende situaties op de werkvloer. Met als uitgangspunt: ken je eigen krachten en kwaliteiten en maak daar optimaal gebruik van!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je welke verschillende werktypes er zijn en herken je deze bij collega’s, zodat je voortaan effectiever en met meer plezier kunt communiceren en samenwerken;
Weet je welk type jouw voorkeur heeft en waar jouw sterke kanten liggen;
Snap je beter hoe jij in veelvoorkomende situaties op je werk handelt en hoe je zo effectief mogelijk te werk kunt gaan.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!