Talent en personal brand

  • Leer hoe je jezelf op een innovatieve en efficiënte manier kunt profileren;
    Leer hoe je jezelf op een innovatieve en efficiënte manier kunt profileren;
  • Ontdek hoe je je eigen authenticiteit daarin door kunt laten klinken.
    Ontdek hoe je je eigen authenticiteit daarin door kunt laten klinken.
Informatie aanvragen

Versterk je eigen merk!

De arbeidsmarkt van nu is snel, transparant, groot en dynamisch. Anders dan ooit tevoren! Professionals besteden steeds meer aandacht aan hun competenties, switchen makkelijker van baan en blijven minder lang bij dezelfde werkgever werken.

Hoe zorg je er nu voor dat je in deze dynamische arbeidsmarkt jezelf weet te verkopen? Hoe onderscheidt je jezelf van de ander en hoe overtuig je anderen van jouw kwaliteiten? Leer jezelf profileren!

Wat gaan we precies doen?

Branding is niet alleen belangrijk in het kunnen verkopen van een product, maar ook bij de verkoop van jouzelf! Personal branding, noemen we dat. Maar hoe krijg je zicht op jouw merk? Welk imago zou je graag willen hebben en in hoeverre past dit bij jouw eigen unieke kwaliteiten?We kijken in deze training niet alleen naar jouw unique selling points, maar vooral naar jouw unique buying reasons. Dit betekent dat jij jouw unieke kwaliteiten (USP) gaat plaatsen in het kader van dat wat de ander nodig heeft (UBR). Daarnaast leer je hoe dit op zo’n manier kunt presenteren dat je indruk maakt.Deze vaardigheden en handige tips en tricks zetten we tijdens de training direct in, door veel te oefenen met elkaar. Zodat je tegen het einde van de training de perfecte, op maat gemaakte pitch ter beschikking hebt die volledig aansluit bij jouw personal branding!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je wat jouw unieke kwaliteiten zijn;
Kun je deze aanpassen op jouw doelgroep;
Weet je jezelf te onderscheiden van anderen, je eigen merk en imago te versterken en zichtbaar te zijn;
Ga je naar huis met een volledig op maat gemaakte pitch waarmee je je concurrenten het nakijken laat!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!