Haal het beste uit je perfectionisme

  • Leer alles over perfectionistisch gedrag;
    Leer alles over perfectionistisch gedrag;
  • Ervaar - door af te stemmen op jouw eigen behoeftes en mogelijkheden - welke keuzes je kunt maken om hiermee om te gaan.
    Ervaar - door af te stemmen op jouw eigen behoeftes en mogelijkheden - welke keuzes je kunt maken om hiermee om te gaan.
Informatie aanvragen

Laat perfectionisme voor je werken – in plaats van je tegenwerken!

Ben jij ook zo iemand die pas tevreden is als het – in jouw ogen – perfect is? Leg je de lat voor jezelf hoog en haal je graag het beste uit jezelf?

Perfectionisme kan een geweldige eigenschap zijn om uit jezelf te kunnen halen wat erin zit. En om jezelf altijd te blijven uitdagen. Het kan je energie geven en samengaan met veel (werk)plezier. Maar perfectionisme kan soms ook tegen je gaan werken. Als je altijd maar streeft naar het hoogst haalbare en je nooit eens mag falen, kan dit er ook voor zorgen dat je ontevreden raakt over jezelf. Zo kost perfectionisme je energie, in plaats van dat het je energie oplevert.

In deze training zoeken we de balans. Leer het beste uit jouw perfectionisme te halen en tegelijkertijd om te gaan met de nadelen van jouw streven naar perfectie!

Wat gaan we precies doen?

We kijken in deze training hoe perfectionistisch jij bent en hoe deze eigenschap zich bij jou uit. In welke omstandigheden laat jij je perfectionistische gedrag meer zien? Zijn er ook situaties waarin je dit gedrag minder laat zien?In hoeverre ben jij een nuttig perfectionist en ben je trots op wat je doet? Nuttig perfectionisten presteren op de top van hun kunnen en steken daar veel tijd en energie in. Sla je door naar een dwangmatige eis aan kwaliteit? Dan wordt perfectionisme een nadeel voor je. Nadelig perfectionisten streven naar onrealistische en onhaalbare doelen.We leren hoe perfectionistisch gedrag in elkaar steekt en welke keuzes jij hebt om daarmee om te gaan. Die keuzes hangen af van jouw behoeftes en mogelijkheden. We gaan aan de slag met de voor- en nadelen, oorzaken en gevolgen, stress, onzekerheid, prioriteiten stellen die bij perfectionisme horen. En ook hoe het voor anderen is om te samenwerken met de perfectionist in jou!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je alles over perfectionisme en de perfectionist in jou;
Kun je de lat voortaan op een hoogte leggen die jij bewust kiest;
Kun je meer uit de voordelen van perfectionisme halen en beter omgaan met de nadelen van perfectionisme;
Weet je hoe je om kunt gaan met onzekerheid en stress, hoe te prioriteren en hoe je het beste kunt samenwerken.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!