Ontwikkel je mindset

  • Leer wat een ‘growth mindset’ kenmerkt;
    Leer wat een ‘growth mindset’ kenmerkt;
  • Ervaar hoe je deze mindset ook daadwerkelijk kunt ontwikkelen en toepassen in jouw dagelijks leven.
    Ervaar hoe je deze mindset ook daadwerkelijk kunt ontwikkelen en toepassen in jouw dagelijks leven.
Informatie aanvragen

Laat jouw mindset voor je werken

Misschien heb je deze vraag wel eens voorbij zien komen: heb jij een ‘growth’ of ‘fixed’ mindset? Als je toen tot de conclusie kwam dat jij een ‘fixed’ mindset hebt, omdat jij van nature liever uitdagingen uit de weg gaat, defensief wordt bij feedback of je gelooft dat je geboren wordt met bepaalde skills, dan is de moed misschien meteen in je schoenen gezakt.

Maar goed nieuws: uit onderzoek blijkt steeds duidelijker dat je mindset goed te veranderen valt. Dat zelfs je genen te veranderen zijn. Als jij de diepe intentie hebt om jouw mindset te ontwikkelen, dan kan dat dus. Tot in je DNA.

Hoe je dat dan kunt doen? Dat leer je tijdens deze training!

Wat gaan we precies doen?

In deze training gaan we in op de definitie van een ‘growth mindset’. Er zijn namelijk twee verschillende denkstijlen: de vaste mindset en de groeimindset. Wat maakt het dat een groeimindset zo nuttig is en dat het ervoor kan zorgen dat het een verschil maakt tussen stagneren en vooruitkomen?We ervaren dat de manier waarop jij kijkt naar intelligentie en vaardigheden in hoge mate bepalen hoe deze zich zullen ontwikkelen en hoe succesvol jij bent. Wat maakt dat mensen zich willen verbeteren? En hoe kun je daadwerkelijk beter worden in wat je doet? Je krijgt hiervoor praktische tools aangereikt. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met de progressiegerichte schaalvraag en de 7-stappenaanpak van NOAM. Alles om jou die ‘growth mindset’ eigen te maken. Zodat ook jij de vruchten hiervan gaat plukken!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je wat een ‘growth mindset’ is;
Weet je hoe deze mindset eraan kan bijdragen dat je floreert en het beste uit jezelf haalt;
Kun je je deze mindset steeds meer eigen maken;
Heb je praktische tools in handen waarmee je jouw ontwikkelde mindset direct de volgende dag op jouw werk en in jouw leven kan toepassen.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!