Online zichtbaarheid

  • Zichtbaarheid vergroten, ook online
    Zichtbaarheid vergroten, ook online
  • Betere verbinding binnen je team
    Betere verbinding binnen je team
  • Pro-actieve houding realiseren
    Pro-actieve houding realiseren
Informatie aanvragen

Laat jezelf digitaal zien!

Eventjes binnenlopen bij je manager of een kort gesprek bij de koffieautomaat; het zit er voorlopig niet in. Hoe blijf je tijdens het online werken dan toch zichtbaar als collega? Hoe zorg je ervoor dat je je kennis blijft delen en dat jij niet alleen eenvoudig bij je collega’s of management kunt aankloppen, maar zij ook bij jou?

Tijdens deze training gaan we aan de slag met het vergroten van je zichtbaarheid. We reiken je praktische tools aan waarmee je aan de slag kunt. Zo zorg je voor betere verbinding met je team, maar ook daarbuiten.

Wat gaan we precies doen?

Herkenbaar? Soms heb je het idee dat je niet helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen of ‘mis’ je de connectie met je team en de collega’s buiten je team. Online werken kan ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn eigen ‘eiland’ verschuilt. In deze training leer je hoe je hierin zelf pro-actief kunt zijn. Je leert hoe je op de hoogte kunt blijven en meer verbinding met je collega’s - binnen je team en daarbuiten - kunt realiseren. Zo zorg je ervoor dat je zichtbaar bent binnen de organisatie, ook vanuit huis!

Mogelijkheden

Ook onze online trainingen zijn volledig aangepast op jouw organisatie. Dit betekent dat we samen met jou de richting gaan bepalen. Zo is het mogelijk om trainingen te volgen vanuit onze eigen trainingsomgeving, maar kan het ook in het platform naar keuze. We bieden de online trainingen los van elkaar aan, maar ook tegelijkertijd als een trainingsacademy. We raden aan om de trainingen maximaal 2 uur te laten duren en met maximaal 9 deelnemers per groep te werken. Zo realiseren we maximale interactie en blijvend resultaat!

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag meer informatie over deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
ben je je bewust van je huidige zichtbaarheid binnen de organisatie;
weet je hoe je zichtbaarder kunt zijn en anderen hiermee kunt helpen;
heb je inzichtelijk hoe je meer kunt delen en hoe je op de hoogte blijft;

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!