Online interactie

  • Meer interactie en fun tijdens meetings
    Meer interactie en fun tijdens meetings
  • Houd de aandacht van je luisteraar vast
    Houd de aandacht van je luisteraar vast
  • Combinatie van techniek & psychologie
    Combinatie van techniek & psychologie
Informatie aanvragen

Haal meer uit jouw online meeting

Jij bent bekend met alle techniek en mogelijkheden van online werken. Maar … je wilt er eigenlijk meer uithalen. Want hoe zorg je nu voor meer interactie tijdens een meeting met een grote groep? Hoe voorkom je dat het vooral veel zenden wordt?

Tijdens deze training krijg je tools in handen die je helpen om je online sessies zo optimaal mogelijk te faciliteren en in te richten. We behandelen de techniek, maar vooral ook de psychologie. Zo leer je interactie te optimaliseren en de aandacht vast te houden.

Wat gaan we precies doen?

Je leert tijdens deze training optimaal gebruik te maken van de groepsdynamiek. Want hoe is het met jou en de luisteraar? Hoe zorg je ervoor dat je tijdens het zenden je publiek niet vergeet? Je leert niet alleen interactie tussen jou en je luisteraars te optimaliseren, maar ook de leiding te nemen en te behouden. We behandelen een diversiteit aan werkvormen, zodat jij na de training meer interactie hebt met de deelnemers en vooral ook voor meer fun zorgt. Voor jezelf én je luisteraars.

Mogelijkheden

Ook onze online trainingen zijn volledig aangepast op jouw organisatie. Dit betekent dat we samen met jou de richting gaan bepalen. Zo is het mogelijk om trainingen te volgen vanuit onze eigen trainingsomgeving, maar kan het ook in het platform naar keuze. We bieden de online trainingen los van elkaar aan, maar ook tegelijkertijd als een trainingsacademy. We raden aan om de trainingen maximaal 2 uur te laten duren en met maximaal 9 deelnemers per groep te werken. Zo realiseren we maximale interactie en blijvend resultaat!

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag meer informatie over deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
haal jij meer uit je online meetings;
weet je hoe je meer interactie aangaat met je luisteraars;
zorg je voor gevarieerde meetings vol energie;
weet je hoe kunt inspelen op het brein van anderen;
zorg je ervoor dat je aandacht trekt en behoudt.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!