Miracle Morning

  • Kom in een diepere verbinding met jezelf;
    Kom in een diepere verbinding met jezelf;
  • Zie wat voor effect de zes rituelen uit het Miracle Morning-ochtend ritueel op jou en de rest van jouw dag hebben;
    Zie wat voor effect de zes rituelen uit het Miracle Morning-ochtend ritueel op jou en de rest van jouw dag hebben;
  • Ontdek hoe jij je dit ochtendritueel eigen kunt en wilt maken.
    Ontdek hoe jij je dit ochtendritueel eigen kunt en wilt maken.
Informatie aanvragen

Een goed begin maakt je hele dag!

Een mooiere, zinvollere (werk)dag en een oprechte verbinding met de ander begint bij jezelf. Hoe jij jouw dag begint kan hier een hele grote rol spelen. Want als jij de dag op z’n best begint en jij jezelf in een zo fijn mogelijke energie krijgt, zet je daarmee de toon voor de hele dag.

Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook wat je aan de mensen om je heen te geven hebt. Thuis, maar ook op de werkvloer.

Met de Miracle Morning-theorie ontdek je tijdens deze workshop de kracht van 6 Life S.A.V.E.R.S., waaronder meditatie, visualisatie, beweging en lezen. Zie zo hoe jij meer kunt halen uit jezelf, uit je (werk)dag en zo uit je leven!

Wat gaan we precies doen?

Tijdens deze workshop ga je de 6 Life S.A.V.E.R.S. uit het boek Miracle Morning van Hal Elrod bij langs: Silence, Affirmate, Visualize, Exercise, Reading en Scribing. Hierdoor kom je heel dichtbij jouzelf en wat jij graag wilt. Dit kan je helpen in alle stappen die je zet in je leven.Want hoe kun jij bijvoorbeeld dat belangrijke gesprek, dat evenement of die reis visualiseren tot een goed einde? Hoe kun jij de stilte in jezelf vinden, om er daardoor met meer oprechte aandacht voor jezelf én de ander te kunnen zijn? Wat voor positieve dingen kun je iedere dag tegen jezelf zeggen, om zo werkelijkheid te maken van wat je graag wilt?Je ontdekt hoe je dit ochtendritueel voor jezelf in kunt bouwen en ervaart de zes stappen van de Miracle Morning hier ter plekke. Je gaat dus direct in beweging, lezen, schrijven, mediteren, visualiseren en affirmeren. En ontdekt daardoor wat dit voor effect op jou én daarmee op je (werkende) leven kan hebben.Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je ervaren wat de dag beginnen met bewegen, lezen, schrijven, mediteren, visualiseren en affirmeren voor jou en jouw werkdag kan betekenen;
Voel je je meer in contact met jezelf en daarmee ook met de ander;
Weet je beter wat je wilt en hoe je hier meer van kunt aantrekken;
Heb je duidelijke, eenvoudige tools in handen om meer positieve richting te kunnen geven aan jouw (werk)dag.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!