Management development

 • Ontdek wie jij bent als manager;
  Ontdek wie jij bent als manager;
 • Word bewust van jouw kwaliteiten;
  Word bewust van jouw kwaliteiten;
 • Leer welke persoonlijkheidskenmerken jou authentiek maken;
  Leer welke persoonlijkheidskenmerken jou authentiek maken;
 • Zorg voor een betere performance van jezelf en als leider binnen jouw organisatie.
  Zorg voor een betere performance van jezelf en als leider binnen jouw organisatie.
Informatie aanvragen

Krijg helder hoe jij je als manager verder wilt ontwikkelen

Als manager heb je vaak veel aan je hoofd en veel ballen hoog te houden. Je wilt je medewerkers stimuleren het beste uit zichzelf te halen en het beste resultaat te leveren. Tegelijkertijd heb je ook te maken met veel deadlines, een budget waar je rekening mee moet houden én moet je constant op de hoogte blijven van de activiteiten van jouw medewerkers op de werkvloer.

Je staat vaak stil bij de ontwikkeling van je medewerkers, maar hoe zit het met jouw eigen ontwikkeling? Wat zijn jouw kwaliteiten als manager? Welke kwaliteiten heb je en welke zou je je nog (verder) eigen willen maken? Hoe doe je dat? Dat leer je in deze training!

Wat gaan we precies doen?

We focussen ons op wat voor jou een goede manager is. Wat doet hij wel en wat doet hij niet? Welke eigenschappen zie je bij jezelf terug? Wat kan er nog verder worden ontwikkeld? In de boeken kun je verschillende meningen teruglezen over wat een goede manager zou zijn. Maar wat maakt jou authentiek en wat past bij jou als manager, je medewerkers en de organisatie?Om vanuit die eigenheid te kunnen handelen, is het belangrijk om te kijken naar jouw kern en daar gaan we dan ook naar terug. Wie ben jij als manager? Wat maakt jou uniek? Waarom ben jij door jouw organisatie gekozen uit andere sollicitanten? Hoe behoud je deze eigenheid? Hoe draag je zorg voor je eigen kwaliteiten? En voor je effectiviteit? Hoe zorg je voor een wendbare leider van de toekomst? Hoe neem je daarin je verantwoordelijkheid? Leer meerdere leiderschapsstijlen kennen, versterk je gespreksvaardigheden en vergroot je je invloed.Hierbij kijken we ook naar waarom management development nou zo belangrijk is. Een van de redenen dat dit zo belangrijk is, is omdat de rol van de manager in sommige zinnen groter wordt, maar ook kleiner. Voorheen was de rol van de manager taken verdelen en checken of die taken goed gingen. Tegenwoordig wordt de manager ook verantwoordelijk gesteld voor het welzijn van medewerkers en dat hij voorbereid is op de toekomst. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je bijblijft? Hoe houd jij inzicht in jouw veranderende functie en kun je hierop handelen?Verder ontdek je welke factoren belangrijk zijn bij de ontwikkeling van jouw kwaliteiten. Hoe staat jouw organisatie tegenover persoonlijke ontwikkeling? Wat zijn de doelen van de organisatie en zijn ze in balans met jouw persoonlijke doelen?Er is niet één aanpak om iedere manager te kunnen helpen met zijn of haar ontwikkeling. Daarom kijken we naar jóu, als manager. En stemmen we de training af op jou en je organisatie.Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb jij helder wat jouw kern als manager is en wat jou authentiek maakt;
Ben jij bewust van al je kwaliteiten;
Zie je welke kwaliteiten je nog verder wilt ontwikkelen;
Weet je hoe je jezelf future proof als manager maakt;
Weet je welke acties je wilt en gaat ondernemen om jezelf te ontwikkelen tot de manager die je wilt zijn.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!