Ga vol voor jouw groepsrol

  • Krijg inzicht in groepsprocessen in het algemeen en specifiek in jouw rol binnen groepen, teams en projecten;
    Krijg inzicht in groepsprocessen in het algemeen en specifiek in jouw rol binnen groepen, teams en projecten;
  • Verander je leven hierdoor op verschillende manieren: verbeter onderlinge samenwerking, geef je (vriendschap)relaties een boost en voel je beter opgewassen tegen spanningen en teleurstellingen in teams en projecten
    Verander je leven hierdoor op verschillende manieren: verbeter onderlinge samenwerking, geef je (vriendschap)relaties een boost en voel je beter opgewassen tegen spanningen en teleurstellingen in teams en projecten
Informatie aanvragen

Wat is jouw rol binnen de groep en hoe doe je met dat inzicht voordeel op?

Je brengt veel tijd door in groepen. Je leeft binnen een gezin, familie, buurt, sportvereniging, werkt samen met collega’s in een project, bent onderdeel van een team binnen een organisatie. Ons hele leven hangt van grote en kleine groepen aan elkaar.

In welke groepen speel jij een rol? Hoe zie jij jezelf als groepslid? Hoe zien anderen jou? Wat zijn jouw sterke punten in samenwerken met anderen en in welke groepsvaardigheden wil jij je juist nog verder ontwikkelen? Dat is waar je tijdens deze training mee aan de slag gaat!

Wat gaan we precies doen?

We besteden aandacht aan groepen in het algemeen. Wat maakt dat een groep (in)effectief functioneert en welke sociale vaardigheden heb je nodig om optimaal te kunnen samenwerken? Ook zoomen we in op de groepsstructuur. Welke rollen onderscheiden we binnen een groep en welke rol vervul jij binnen een groep?De inzichten van Belbin combineren we met de nieuwste inzichten op het gebied van effectiviteit binnen groepen en teams. Hierdoor leer je over groepsrollen en kun je jezelf en de overige groepsleden analyseren. Omdat interactie tussen jou en de ander een essentieel onderdeel is binnen een groep, leer je dit analyseren en ga je hiermee aan de slag.Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je inzicht in de rol die jij doorgaans vervult binnen groepen;
Weet je wat jouw kwaliteiten zijn binnen een groep;
Leer je om hierin buiten je comfortzone te kunnen treden;
Ben je in staat om de rollen van de overige groepsleden te analyseren;
Kun je bepaalde interacties en gedrag binnen je groep verklaren en beïnvloeden.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!