Meesterlijk beïnvloeden

  • Leer hoe je op de juiste manier invloed op de ander kunt uitoefenen;
    Leer hoe je op de juiste manier invloed op de ander kunt uitoefenen;
  • Ontdek hoe je je beïnvloedingswapens effectief in kan zetten;
    Ontdek hoe je je beïnvloedingswapens effectief in kan zetten;
  • Ervaar hoe je de ander kunt overtuigen van jouw visie en/of standpunten.
    Ervaar hoe je de ander kunt overtuigen van jouw visie en/of standpunten.
Informatie aanvragen

Zet je beïnvloedingswapens in

Sommige mensen kunnen het zó goed, dat je vol bewondering zit te kijken: mensen beïnvloeden. Ze praten vol enthousiasme met hun leidinggevende, collega’s en klanten, die al snel warmlopen van de ideeën.

Wat zorgt er nou precies voor dat je aan hun lippen hangt? Wat maakt dat een bepaalde aanpak wel of niet werkt? Wat voor rol heeft de context op het beïnvloedingsproces? Oftewel: welke beïnvloedingswapens kan je bij welke situatie inzetten? In sommige gevallen is het goed om de tegenpartij iets terug te bieden, terwijl een andere keer de kracht van sympathie het beste zal werken. Hoe kun je gedrag beïnvloeden en welke strategieën kun je hiervoor toepassen?

Ontdek wat jouw beïnvloedingsvoorkeuren zijn en ga aan de slag met concrete strategieën en methoden om – afhankelijk van de persoon en context – die ander ook warm te krijgen voor jóuw ideeën!

Wat gaan we precies doen?

We behandelen de meest gebruikte en meest recente methodes en technieken op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Zoals het ASE model: een veelgebruikte methode voor het beïnvloeden van gedrag. Ook ga je aan de slag met de beïnvloedingswapens van Cialdini. Welke van deze wapens werken voor jou in welke context?Je leert je eigen beïnvloedingsstijl herkennen. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke voorkeuren en met de beïnvloedingsstrategieën die het beste bij jou aansluiten. Je leert hoe je meer invloed en impact op anderen uitoefent. Door te doen en te experimenteren, ervaar je wat bij je past en wat dit met de ander doet.Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Kun jij je leidinggevende, collega’s of klanten overtuigen van jouw ideeën;
Heb je een groot arsenaal aan beïnvloedingsvaardigheden tot je beschikking;
Krijg je anderen makkelijker mee door een passende beïnvloedingsstrategie te gebruiken.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!