De kracht van kwetsbaarheid

 • Word je meer bewust van hoe je naar jezelf kijkt en hoe je jezelf toespreekt en behandelt - en hoe je dit kunt veranderen;
  Word je meer bewust van hoe je naar jezelf kijkt en hoe je jezelf toespreekt en behandelt - en hoe je dit kunt veranderen;
 • Word je bewuster van wat je graag wilt;
  Word je bewuster van wat je graag wilt;
 • Leer hoe je hiervoor de ruimte inneemt;
  Leer hoe je hiervoor de ruimte inneemt;
 • Ontdek hoe je zo meer verbinding, rust en zelfvertrouwen kunt ervaren.
  Ontdek hoe je zo meer verbinding, rust en zelfvertrouwen kunt ervaren.
Informatie aanvragen

Durf jezelf te laten zien zoals je bent

‘De moed hebben om jezelf te laten zien en jezelf uit te spreken als je geen controle hebt over de uitkomst of gevolgen’. Zo definieert Brené Brown kwetsbaarheid. Tijdens deze training staat jouw kwetsbaarheid en het tonen van moed dan ook centraal. Waarin toon je al moed en laat je jezelf zien en op welke gebieden zou je dat nog meer willen doen? Op je werk, maar ook in je privéleven?

Ontdekt tijdens deze training de kracht van jouw kwetsbaarheid!

Wat gaan we precies doen?

In deze training hebben inzichten van Brené Brown over het tonen van moed in kwetsbaarheid een centrale plek. Uit haar onderzoeken, TED-talks en boeken blijkt dat wanneer er ruimte is voor kwetsbaarheid, er ook ruimte ontstaat voor creativiteit, leren en fouten maken, plezier en enthousiasme.Mensen die de moed hebben zichzelf écht te laten zien en zichzelf te uiten, ervaren een leven met relaties en werk waarin meer ruimte is voor oprechte waardering, eerlijk aanspreken, constructief conflict en passie, voldoening en tevredenheid.En het goede nieuws is: moedig zijn kun je leren. Je leert dit door te onderzoeken naar wat het voor jou waard is om moed te tonen, om te waarderen en te versterken wat je er al in doet, te erkennen wat je er lastig of spannend aan vindt, te oefenen met het doen en te ervaren wat het je oplevert.We onderzoeken welke thema's rondom kwetsbaarheid en moed tonen voor jou relevant zijn, wat je hebt geleerd over kwetsbaarheid in je opvoeding en je leven tot nu toe en hoe je er nu in het dagelijks leven mee omgaat. We stellen doelen op welke gebieden je het anders wilt en je gaat actief oefenen met het tonen van moed en het omgaan met je eigen zelfkritiek en zelfcompassie.Dit is een proces van vallen en opstaan en vol onzekerheid, waarbij het doel is: meer verbinding ervaren en diepgaande relaties met jezelf en de mensen om je heen hebben. Waarin ruimte is om te zijn wie je bent en je je potentieel kunt benutten.Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Heb je inzicht in wat kwetsbaarheid precies is;
Weet je wat jouw eigen reis in kwetsbaarheid en moedig zijn tot nu toe is geweest en waar je nog in wilt groeien;
Heb je onderzocht en ervaren wat andere manieren van omgaan met kwetsbaarheid en moedig zijn je kan opleveren;
Voel je meer verbinding, rust en zelfvertrouwen;
Lukt het je beter om je potentieel te benutten;
Lukt het je om aardig te zijn voor jezelf in dit proces, door jezelf tijd te gunnen, te mogen oefenen en proberen.

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen


Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!