Creëer een optimale werksfeer

  • Leer open te communiceren binnen jullie team;
    Leer open te communiceren binnen jullie team;
  • Ervaar hoe een veilige omgeving het team verbindt;
    Ervaar hoe een veilige omgeving het team verbindt;
  • Ontdek verschillende manieren om optimaal met elkaar samen te werken.
    Ontdek verschillende manieren om optimaal met elkaar samen te werken.
Informatie aanvragen

Wat sfeer al wel niet kan doen

Ook al is sfeer vaak ongrijpbaar – sfeer doet alles. Je hebt vast wel eens een onveilige, negatieve sfeer ervaren. En gemerkt wat dat met je doet. Of juist ervaren hoe je floreert binnen een fijne, positieve energie. Een sfeer waarin je volledig jezelf kunt zijn, je gezien wordt en je anderen kunt zien.

Zoals een sfeer overal veel impact heeft, heeft dat het op de werkvloer ook. Als jullie benieuwd zijn hoe jullie optimaal kunnen samenwerken, dan is het creëren van een zo goed mogelijke werksfeer dan ook een hele goede zet.

Zin om samen die werksfeer nog beter te maken? En benieuwd wat je zelf en als team kunt doen om die sfeer te bevorderen? Dan is deze training ontzettend waardevol voor jullie!

Wat gaan we precies doen?

We gaan op ontdekkingstocht uit: wat kan de werksfeer van jullie team bevorderen? Om een veilige sfeer te kunnen creëren, waarin iedereen zich fijn voelt, zijn de drie thema’s vertrouwen, kwetsbaarheid en veiligheid heel belangrijk. Dit uit zich bijvoorbeeld in het durven te hebben van een afwijkende mening, elkaars tekortkomingen erkennen, om hulp durven vragen, open een eerlijk naar elkaar zijn. Maar ook in het houden aan afspraken, oprechte interesse tonen in elkaar, elkaar helpen en zien. Wat zouden jullie hierin nog kunnen verbeteren? Om het onderlinge vertrouwen, kwetsbaarheid en veiligheid te ervaren en stimuleren, gaan we niet alleen analyseren, maar ook echt dóen. Want je voelt het pas echt, als je het hebt ervaren! De dag is daarom opgebouwd uit leuke oefeningen, die jullie energie geven en de veiligheid binnen jullie team versterkt. Jullie krijgen bovendien tips en tools mee, die jullie direct kunnen toepassen. Deze zorgen ervoor dat jullie meer veiligheid, kwetsbaarheid en vertrouwen gaan ervaren. Waardoor jullie werksfeer heel positief wordt. En jullie nog fijner gaan samenwerken! Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Kunnen jullie samen een positieve werksfeer creëren waarin iedereen zich veilig voelt alles te delen wat nodig is;
Zijn jullie in staat verschillende tips en tools in te zetten die ervoor zorgen dat er meer veiligheid binnen jullie team ontstaat;
Lukt het jullie om open te communiceren binnen jullie team;
Ervaren jullie meer werkplezier;
Kunnen jullie - door deze positievere werksfeer - beter presteren als team!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!