Leer creatief denken

  • Ervaar hoe je op een andere manier naar vaste denkbeelden kunt kijken;
    Ervaar hoe je op een andere manier naar vaste denkbeelden kunt kijken;
  • Leer op een andere, creatieve manier problemen te benaderen;
    Leer op een andere, creatieve manier problemen te benaderen;
  • Ontdek dat er vaak onverwachte en simpele oplossingen zijn voor jouw probleem.
    Ontdek dat er vaak onverwachte en simpele oplossingen zijn voor jouw probleem.
Informatie aanvragen

Ontdek in elk probleem een oplossing

Creativiteit is een ongrijpbaar concept. En toch speelt creatief zijn een grote rol in het creëren en veranderen van dingen. Door creatief te zijn, stap je af van gebaande paden en kun je vernieuwend en origineel zijn. Zo ook in het oplossen van problemen.

Tijdens deze training leer je vaste denkbeelden te doorbreken en jouw vraagstukken op een andere, creatieve manier te benaderen. Zo ontdek je dat je elk probleem op een verrassende manier kunt oplossen!

Wat gaan we precies doen?

Je neemt een voorbeeld uit je eigen praktijk als uitgangspunt voor de training. Hierbij zet je een creatieve bril op, waarbij de regel ‘alles mag en niets is gek’ is. In verschillende fases ga je aan de slag met het ontleden van het probleem. Samen ervaren we zo hoe het is om vaste denkkaders en bestaande denkbeelden los te laten en te vervangen door creatieve out of the box-ideeën. Die origineel én uitvoerbaar zijn.Daarnaast gaan we in op hoe we jouw creatieve denken kunnen bevorderen. Creativiteit mag dan wel een aangeboren aanleg zijn - dat wil niet zeggen dat je je eigen creativiteit niet kunt stimuleren. Daarom gaan we aan de slag met goed bruikbare en originele methoden en creatieve denktechnieken om het beste uit jouw creativiteit te halen.Dit doen we zo praktisch en toepasbaar mogelijk, zodat je niet alleen tijdens de training, maar ook vooral daarna problemen kunt zien als uitdagingen. En je deze op een creatieve en vooral succesvolle manier kunt oplossen!Ontdek wat dit onderwerp voor jou kan betekenen binnen een verdiepende training (2 dagen) of laagdrempelige workshop (1 dag/1 dagdeel).

Kom interactie!

Zin om interactie te komen? Kijk eerst nog even rond op interactietrainingen.nl of vraag direct deze training aan via onderstaand formulier.

Dit heb je bereikt na de training

Na de training:
Weet je hoe je vaste denkkaders en denkbeelden uit de weg kunt ruimen of kunt doorbreken;
Heb je een aantal creatieve technieken onder de knie;
Leer je die creatieve bril op te zetten, waardoor je problemen – wat voor soort ook – als uitdaging gaat zien;
Weet je hoe je op die manier problemen van verschillende aard op een creatieve manier kunt oplossen!

Direct informatie aanvragen

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Bekijk ook deze mogelijkheden

Speciaal voor teams

Bij onze trainingen, speciaal geselecteerd voor teams, staat jouw team centraal. We kijken naar de uitdagingen en stemmen daar het trainingsaanbod op af.

Speciaal voor managers

Hoe leid jij een verandering en hoe ga je ermee om als medewerkers weerstand vertonen? Onze trainingen, speciaal geselecteerd voor management, helpen je op weg.

Liever individueel?

Wij bieden onze trainingen ook in (online) workshops aan. Zo kun jij je inschrijven op een datum die jou past.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!