Over interactie

Meer dan maatwerk

Geen enkele organisatie, team of professional is gelijk. We vinden het daarom belangrijk dat je een training volgt die volledig is afgestemd op jou, jouw collega’s, team of organisatie. Dit is meer dan maatwerk. We stemmen de training namelijk niet alleen tijdens de voorbereiding zoveel mogelijk af op jouw behoeften, maar vooral ook tijdens de training zelf. Of beter gezegd: we lezen de groep én gaan de dans aan. Dit levert iedere keer weer waardevolle uitkomsten op. Zo gaan we voor blijvend resultaat en een onvergetelijke leerervaring!

In onze trainingen vertellen we je niet hoe het moet, maar ontdek en ervaar je zelf hoe het anders kan. Daar geloven wij in. Je leert namelijk het beste door zelf te experimenteren en te voelen hoe iets voor jou kan werken. En door dit niet in je eentje te doen, maar juist in interactie met de mensen om je heen. Onze trainingen zitten dan ook vol interactie en zijn lekker praktisch.

Alles is interactie

Wij zien interactie als de katalysator voor groei. Want door interactie ontstaat verbinding, flow en dynamiek. Interactie leidt tot beter communiceren met elkaar, leuker samenwerken, nieuwe ideeën ontwikkelen en effectiever leren. Interactie staat bij ons centraal om het beste uit jou, je team of organisatie te kunnen halen. Hiermee bedoelen we niet alleen de interactie tussen deelnemers in de training, maar ook optimale interactie tussen denken en doen, middelen en doelen, theorie en praktijk, trainer en cursist, werk en privé. Door tegenstellingen te mixen, ontstaat er een training die optimaal in balans is.

Blended learning

Alles wat je leert moet je zo goed mogelijk in de praktijk kunnen brengen, vinden wij. Daarom kijken we altijd welke vorm van leren het beste bij je past. Dat kan ook een mix van verschillende manieren van leren zijn, oftewel: blended learning. Dit kan betekenen dat je niet alleen een offline training volgt, maar hier bijvoorbeeld ook online mee verdergaat en tussendoor contact hebt met de trainer en groep. Maar het is ook mogelijk om een volledig online traject te volgen via Mijn Interactie. Volg een online training, laat je persoonlijk ondersteunen door onze experts, chat met de groep en doe een flinke dosis inspiratie op! Benieuwd welke leermethode het beste bij jouw situatie past? Wij ontwikkelen graag een training op maat voor je!

#kominteractie

Al onze trainers zijn experts in interactie. Bovendien hebben onze trainers stuk voor stuk hun eigen inhoudelijke expertise Ă©n vinden ze trainen het allermooiste vak dat er is. Die combinatie zorgt dat we niet alleen de meest up to date specialistische kennis kunnen aanbieden, maar ook weten hoe we die kennis het beste op jou kunnen overbrengen. Alles met Ă©Ă©n doel: jou optimaal laten leren en groeien!

Voor al onze trainingen geldt: alles wat je leert moet je direct op de werkvloer kunnen toepassen. We dagen je uit om het meeste uit jezelf te halen, zodat je altijd blijft leren. Oftewel: kom uit je comfortzone. #Kominteractie

Ons team

Kirsten
Ik vind het geweldig om de groep te lezen en de dans aan te gaan met de groep. Ik geef veel enthousiasme en energie in combinatie met een veilige basis en oprechte betrokkenheid en laat jou zelf ervaren wat voor jou werkt. Trainen is geven en voor mij absoluut het mooiste vak wat er is!

Kirsten

Eigenaar & trainer
Mieke
Bij een goede training vliegt de tijd voorbij, leer je maximaal, is er voldoende afwisseling & interactie en wordt je geraakt. Ik zet graag de juiste toon, met een humoristische kwinkslag en een authentiek verhaal. En ja… dat met volop interactie!

Mieke

Trainer
Jos
Ik geef een flinke dosis energie en oprechte individuele aandacht om dat wat je leert meteen in de praktijk te brengen. Daarbij probeer ik graag gedrag uit om samen met jou te experimenteren en alles eruit te halen wat er in zit.

Jos

Trainer, coach & acteur
Ingvild
Ik ben ervan overtuigd dat we zo veel meer invloed hebben op wie we zijn en wat we doen dan we denken. Ik vind het elke keer weer prachtig om te zien hoe je in een training in interactie met anderen op speelse en onderzoekende manier de persoonlijke invloed kan gaan ervaren en begrijpen!

Ingvild

Trainer
Marc
Ik houd ervan om mensen in beweging te brengen. Beweging die energie brengt om persoonlijke uitdagingen verder te onderzoeken. En beweging die je brengt naar een andere invalshoek, zodat je je persoonlijke uitdagingen op een andere manier kan bekijken. Voor mij is beweging actie en wanneer je samen in beweging komt ontstaat de mooiste interactie!

Marc

Trainer en coach
Irene
Als iemand zich tijdens een training of een coachingsessie bewust wordt van de eigen processen en keuzes zie ik iedere keer opnieuw ontwikkeling ontstaan! Door meer in interactie met jezelf te komen kun je authentieke keuzes maken en je volle potentieel inzetten. Dat faciliteren is mijn passie!

Irene

Trainer en coach
Frank
Ik vind het belangrijk dat er Ă©cht contact is tijdens een training. Ik breng zaken terug tot de essentie. Dit geeft duidelijkheid, is vaak verhelderend en soms confronterend. Ik zoek in interactie met de deelnemer altijd naar een balans tussen veiligheid en spanning.

Frank

Trainer & coach
Marjolein
Ik zet mezelf - in mijn rol als acteur - in als levend oefenmateriaal. Een hulpmiddel om de theorie meteen in praktijk te brengen en te kunnen oefenen en experimenteren met gedrag en techniek wat voor jou werkt! Wat daarbij onmisbaar is: lol maken! ;-)

Marjolein

Acteur
Joost
Ik doe bij Interactie veel in de communicatie, zowel intern als extern, en word ook wel de man van de techniek genoemd. Eigenlijk ben ik het manusje van alles. Die Interactie met zowel trainers als klanten: daar word ik blij van!

Joost

Communicatiemedewerker

Waar we in geloven

Waar we in geloven

1. Kwaliteit

Dat we iedere dag weer streven naar het allerbeste, is een understatement

Waar we in geloven

2. Passie voor ons vak

Onze passie voor leren, didactiek, mens en gedrag delen we vol enthousiasme en met liefde. Trainen is geven!

Waar we in geloven

3. Jezelf uitdagen

We dagen jou (en onszelf) uit om gelukkig te zijn met wat je doet. Blijf altijd leren, stap uit die comfortzone!

Waar we in geloven

4. Werkgeluk = levensgeluk

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Meer werkplezier is meer levensgeluk!

Waar we in geloven

5. Energie van hard werken

Van hard werken krijgen wij alleen maar nĂłg meer energie. Ambitie en progressie drijft ons!

Waar we in geloven

6. Oprecht betrokken

Echte aandacht zorgt ervoor dat we precies aanvoelen wat de groep én het individu nodig heeft en daarop – ter plekke – kunnen inspelen

Waar we in geloven

7. Direct toepasbaar

Alles wat je leert, moet je de volgende dag gelijk op de werkvloer kunnen toepassen. Daar gaan we samen voor!

Waar we in geloven

8. Succeservaringen

Je krijgt iets pas echt onder de knie als je het daadwerkelijk gaat doen en ervaren. Zo gaat het voor je leven Ă©n werken!

Waar we in geloven

9. Interactie

What’s in a name? Leren in een groep heeft veel toegevoegde waarde. Want je kunt ook nog eens leren van elkaars inbreng, ervaringen en feedback. 1 + 1 = 3!

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie Ă©n online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!