header mobile klantcases
Home Zilveren Kruis

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Hernieuwde kennismaking op een ludieke manier

Hard werken om achterstanden weg te werken. Elkaar weinig zien doordat niet iedereen dezelfde dagen op kantoor is. Het was tijd om iets leuks te doen met elkaar. Zodat de collega’s van de Klantenadministratie van Zilveren Kruis zich weer meer een team gingen voelen en nieuwe collega’s beter konden leren kennen. Daar maakten we samen een succes van. 

korte groeiboost

Het ontwerp

Het doel van de middag was om opnieuw kennis met elkaar te maken. Dat deden we met verschillende kennismakingsoefeningen én door te jongleren. Verbinding ontstaat namelijk in een gezamenlijke activiteit.

De leerbouwstenen

Tijdens deze middag legden we de focus op twee thema’s:

Opnieuw kennismaken

Teambuildingsoefeningen bij ons op kantoor om elkaar beter en opnieuw te leren kennen.

Leren jongleren

Op een ludieke manier tot nieuwe inzichten komen. De focus op de bal vangen helpt niet, de focus op de bal loslaten wel.

De groeiresultaten

De collega’s van de Klantenadministratie beleefden een middag vol plezier met elkaar. Door als team in de oefeningen samen te werken, leerden ze elkaar op een positieve manier beter kennen. Een mooie boost voor dit team dat vol energie terugging naar de werkvloer.

We hebben genoten als team van een middag bij interactie vol inspiratie. Bij de sessie met interactie hebben we op een laagdrempelige manier, elkaar als persoon beter leren kennen. Daarbij a.d.h.v. een jongleur het samenspel mogen ervaren, door gewoon iets leuks met elkaar te doen. Daar is de waarde van op kantoor samen komen weer sterk naar voren gekomen, waar we die behoefte een beetje verloren waren als team. Dank voor deze uitkomst en de inspiratie!

Richard de Boer
Teammanager
Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.