header mobile klantcases
Home Woonzorg Nederland

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Persoonlijk excelleren met de Zomeracademie als boost

Vertrouwen om anders te durven denken en doen. Dat wilde Woonzorg graag versterken bij medewerkers. De organisatie zag de Zomeracademie als een perfect moment om medewerkers en leidinggevenden een boost te geven. Het vraagt tenslotte excellente vaardigheden van hen om samen de organisatie te laten groeien.

korte groeiboost

Het ontwerp

De Zomeracademie

Met onze visie op leren en excelleren ontworpen we een volledige academie op maat:

  • 80 trainingen tijdens 2 zomeracademies.
  • Inspirerende thema’s die aansloten bij de kernwaarden van Woonzorg. Spil van het programma waren thema’s als: Voor persoonlijke ontwikkeling gaan, pro-activiteit en verantwoordelijkheid en aandacht voor de werk-privé balans.
  • Vooraf opgevraagde leerbehoefte bij deelnemers. Hiermee boden we voor iedere uitdaging een training. Onder meer grip op je werk, vitaliteit, feedback geven, hybride leidinggeven en anderen beïnvloeden.
  • Individuele coaching voor de deelnemers die behoefte hadden aan verdieping na de boost.

De thema's

We prikkelden deelnemers onder meer met de volgende thema’s:

Jouw skills in kaart

wees futureproof met een skillspaspoort.

Getting things done

Pas de GTD-methode toe in jouw eigen praktijk.

Meer werkgeluk door focus

Werken vanuit rust, focus en verbinding.

Succesvolle hybride meetings

Meer resultaat en energie in jouw hybride meetings.

De groeiresultaten

Medewerkers ervaarden de toegevoegde waarde van de Zomeracademie direct. Ze gaven aan dat ze de juiste tools in handen hebben gekregen om persoonlijk effectiever te zijn op onder andere het gebied van timemanagement, communicatie en beïnvloeding, effectief online en hybride (samen)werken en hybride leidinggeven. Daarnaast geven zij aan deze nieuwe vaardigheden direct in te zetten op de werkvloer in interactie met zowel collega’s als bewoners.

Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.