header mobile klantcases
Home HLT samen

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Praktische training met tips voor interactie en variatie in online meetings

HLTsamen is een jonge werkorganisatie met ongeveer 470 medewerkers die volop in verandering is. De medewerkers zijn bekend met de techniek en mogelijkheden van online werken. Maar zagen kansen om meer uit hun online meetings te halen. De vraag aan ons: Hoe maak je een online meeting efficiënt én leuk voor een grote groep?

korte groeiboost

Het ontwerp

Met diverse werkvormen leerden we de medewerkers om te gaan met groepsdynamiek.

En de aandacht vast te houden bij de luisteraar met inspiratie voor interactie. Naast interactie met het publiek gaven we ook praktische tips om de leiding te nemen en behouden. Bovenal gaven we een extra boost om meer uit online meetings te halen mét fun!

De thema's

In iedere training hebben we de volgende vragen beantwoord:

Hoe zorg je voor meer interactie met je luisteraars?

Hoe zorg je voor gevarieerde meetings vol energie?

Hoe kun je positief inspelen op het brein van anderen?

Hoe zorg je ervoor dat je de aandacht trekt en behoudt?

De groeiresultaten

De medewerkers ervaarden na de training een betere online interactie en stonden te popelen om hun online meetings te organiseren. Met de praktische tips voorzien zij hun meetings direct van meer betrokkenheid en energie

diagram hlt v2

Deze praktische training hebben wij georganiseerd voor leidinggevenden. Zij hebben deze training als zeer positief ervaren en geven aan het geleerde toe te passen in de praktijk.

Leontien Elvader
Coördinator HLTsamen
Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.