header mobile klantcases
Home Lieven de Key

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Overgeschakeld van offline naar online in 2 weken

De Key gebruikte Covid-19 als een groeikans voor medewerkers. De organisatie wilde medewerkers een boost geven om alle uitdagingen rondom online werken goed toegerust aan te gaan. Daarom startten we samen de Online Go! Academy om medewerkers in sneltreinvaart klaar te stomen voor de nieuwe werkelijkheid.

korte groeiboost

Het onwerp

De Online Go! Academy 

Online en hybride werken is een aparte vorm van interactie. Wij ontwikkelden onze visie hierop door naar een maatwerk academy voor De Key Amsterdam:

  • 28 trainingen in 2 weken voor alle medewerkers.
  • We gingen in gesprek met management en medewerkers. Dat gaf inzicht in waar ze tegenaan liepen in de nieuwe situatie en waar de leerbehoefte lag.
  • We ontwikkelden korte, prikkelende trainingen. De tools waren direct toepasbaar, wat een enorme boost gaf.
  • Terugkombijeenkomsten zorgden voor verdieping en verankering van het nieuwe gedrag.
  • Praktijkopdrachten met persoonlijke terugkoppeling zorgden voor nog een extra boost.

Thema's

We organiseerden workshops rondom meerdere thema’s. Dit is een selectie daarvan:

Balanceren tussen werk en privé & vergroten werkgeluk

Online ontmoeten, interactie & zichtbaarheid

Ritme en focus

Werkdag work-out

De groeiresultaten

Medewerkers ervaarden na de trainingen dat zij de juiste tools in handen hebben gekregen om de persoonlijke uitdagingen met betrekking tot de nieuwe manier van werken aan te gaan. Zij gaven een betere balans tussen werk en privé te ervaren en de juiste tools in handen te hebben om elkaar online te ontmoeten. Ook ervaren ze nu meer ritme en focus in hun dagelijkse werkzaamheden en kunnen ze concrete work-outs toepassen om hun eigen vitaliteit een boost te geven.

In de samenwerking met Interactie voel je echt een ‘samen’. Actief meedenken, snel kunnen schakelen, en echt voor een goed resultaat gaan typeert het voor mij. In een tijd dat alles plotseling van offline naar online ging, konden we samen een uitgebreid programma omzetten en aanpassen aan de behoefte van het moment. Medewerkers konden leren over online werken en hadden een mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in een tijd van thuiswerken. Een paar reacties van onze collega’s: lekker praktisch en toepasbaar – meer inzicht en bewustwording – veel positieve energie en bruikbare tools.

Leonie Eshuis
Medewerker Organisatieontwikkeling
Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.