header mobile klantcases
Home De Alliantie

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Zomerschool als inspiratie voor online interactie, creativiteit en zichtbaarheid

Een extra boost voor persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers bij de Alliantie. Hoe kunnen we medewerkers ondersteunen om online meer interactie te krijgen? Zodat ze hun creativiteit nog meer kunnen laten stromen in online meetings. En vanuit hun eigen kracht zichtbaarder zijn in de organisatie. Interactie bracht hen samen met een verfrissende Zomerschool.

korte groeiboost

Het ontwerp

De Zomerschool

Deze Zomerschool hebben we samen neergezet om een extra boost te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers. Met als doel dit naadloos aan te laten sluiten bij de missie en visie van de Alliantie.

  • Thema’s van nu: Online interactie, Online creativiteit en Online zichtbaarheid.
  • Workshops op maat ontworpen op basis van de missie en visie van de organisatie.
  • Het breed uitdragen van de kernboodschap: ‘Thuis bij de Alliantie’.

De thema's

In de Zomerschool workshops stonden 3 thema’s centraal:

Online interactie

Hoe houden we de energie hoog in online meetings?

Online creativiteit

Welke prikkelende tools zetten we in voor vergaderingen en brainstorms?

Online zichtbaarheid

Hoe kunnen we ons online beter profileren onder dezelfde overkoepelende boodschap?

De groeiresultaten

De medewerkers kwamen vol energie uit de workshop. Ze weten zich nu beter online te profiteren en de energie hoog te houden in een online meeting. Ook dragen ze de missie en visie van de organisatie vol passie uit. Iedere werknemer draagt zo op eigen wijze een steentje bij aan de organisatiedoelstellingen

diagram alliantie v2

We zijn heel tevreden over de trainingen die Interactie op maat voor ons ontwikkeld en gegeven hebben. Zij hebben de trainingen prachtig laten aansluiten op wat wij belangrijk vinden waardoor alles wat geleerd is bijdraagt aan onze missie en visie. De trainingen zijn gegeven met veel energie. Medewerkers waren zo enthousiast dat ze gevraagd hebben om meer trainingen! Dit waren de eerste trainingen die we online aanboden, dus het was goed dat ze hebben ervaren dat er veel meer online kan dan je denkt.

Ite Smit
Coördinator Alliantie Academie
Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.