header mobile klantcases
Home Achtkarspelen & Tytsjerksteradiel

Klantcases

Al 10 jaar werken we samen met onze klanten aan blijvende groei voor medewerker en organisatie. Door heel Nederland, van profit tot non-profit, van MKB tot corporate. Laat je inspireren door hun ambities en onze unieke aanpak.

Persoonlijke ontwikkeling. Niet voor één keer, maar voor altijd.

Persoonlijke ontwikkeling in alle haarvaten van de organisatie laten doordringen. Dat was de ambitie waarvoor de gemeentes Achterkarspelen en Tytsjerksteradiel meer dan 5 jaar geleden de vaste samenwerking met Interactie aangingen. En dat is de ambitie nog steeds. De organisaties willen medewerkersgroei doorlopend prikkelen. We delen dezelfde visie: met groeiende medewerkers, groeit de hele organisatie.

korte groeiboost

Het groeipad

We co-creëerden een opzet die medewerkers het hele jaar door laagdrempelige leerprikkels geeft. De thema’s? Die bepalen we samen, gebaseerd op de organisatiedoelstellingen en prioriteiten. Natuurlijk staan onze voelsprieten tijdens de trainingen altijd aan. Zo leren we de organisatie steeds beter kennen. En adviseren we op basis van behoefte waar verdieping nodig is.

De leerprikkels

Er zit geen begin en eind aan onze samenwerking. Afronding van de ene leerprikkel vormt altijd weer de start van de volgende. Zo groeien we samen verder.

Check-in
Met deelnemers en opdrachtgever.

We kijken naar ontwikkelbehoefte én organisatiedoelstellingen.

Thematraining per kwartaal
Korte, inspirerende leerprikkel voor alle medewerkers.

Ieder kwartaal staat een ander thema centraal. Vorig jaar draaiden alle trainingen om online werken.

Verdiepingstraining
Blijkt uit de thematraining dat verdieping nodig is?

Dan bieden we die, ook weer met een training op maat.

De groeiresultaten

Sinds we startten met onze samenwerking zijn beide gemeentes gegroeid als organisatie. Dat merken ze aan de resultaten op de werkvloer. Ook medewerkers ervaren persoonlijke ontwikkeling.

Samen ambities waarmaken?

Onze groei-experts denken graag met je mee over een prikkelende aanpak die maximaal uitdaagt.

trainers

Je hoort binnen een werkdag van ons.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe meer we weten over jouw vraag, hoe beter wij met je mee kunnen denken. Fijn als je daarom ook kort jouw vraag en eventueel telefoonnummer achterlaat. We gebruiken jouw gegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.