Coaching

Volledige aandacht voor jou!

Interactie helpt jou in beweging te brengen en jouw energie optimaal te verdelen bij de dingen die er voor jou toe doen. Wanneer je kiest voor onze coaching krijg jij nieuwe, praktische en blijvend toepasbare inzichten die aansluiten bij jouw leervragen.

Werkwijze

We gaan aan de slag met jouw eigen leervraag en we zoomen in op jouw persoonlijke behoefte. Welk gedrag zou je willen veranderen? Of waar wil jij concreet mee aan de slag? Misschien merk je dat je niet helemaal meer in balans bent en dat je je wat uitgeput voelt. Of merk je dat je niet zoveel energie krijgt van je werk en wil je op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan? Onze coaching kan ervoor zorgen dat je bepaalde denk- of gedragspatronen kunt doorbreken. Wat je vraag ook is: wij hebben verschillende coaches met elk hun eigen expertise en denken graag met je mee om met jouw vraag aan de slag te gaan! Ieder coachingstraject is anders. Wat ons onderscheid is dat je niet allemaal maar praat, maar ook ervaart. Welk vraagstuk je ook hebt: de sessies hebben een praktische inslag. Zo krijg je altijd tools mee naar huis die je direct helpen.

Vol energie, lekker praktisch

Met veel energie gaan we actiegericht aan het werk om aan de slag te gaan met jouw vragen. Om bijvoorbeeld jouw effectiviteit te verhogen, meer in balans te komen, je gelukkiger te voelen in je werk of privé of te leven vanuit dat wat jou drijft en dat waar je energie van krijgt.

De inhoud wordt aangepast op jouw behoefte en kan bijvoorbeeld bestaan uit vijf sessies die we zowel on-en offline aanbieden. Hierbij ligt de focus op jou. We kijken uit naar mooie interacties, zodat dat wat jij leert en de inzichten die jij opdoet jou helpen om daadwerkelijk te komen tot gewenste veranderingen. Kortom: alles is mogelijk bij onze coachingstrajecten. Zo kan het zijn dat het via je werkgever of jou persoonlijk loopt. Ook de locatie is zoals jij dat wilt: bij ons op kantoor, bij jouw werkplek, bij jou thuis óf online!

Kom inTERactie

Wil je een coachingsgesprek uitproberen of vrijblijvend kennismaken? Dat kan! In deze kennismaking zoeken we een coach die bij je past. Want een goede klik tussen jou en je coach is een absolute must.

Voornaam*

E-mailadres *

Telefoonnummer*

Bericht

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!