Blog

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary
Communicatie

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary

Herkenbaar? Je hebt een gesprek met een collega en merkt dat het niet lekker loopt. Er wordt niet geluisterd naar wat je zegt en je boodschap komt niet goed over. Overkomt dit je vaker? Tijd om jouw be√Įnvloedingstechnieken onder de loep te nemen! Wij nemen je mee in de Roos van Leary. Want beter be√Įnvloeden begint bij jezelf.

How to not give a f*ck?
Psychologie

How to not give a f*ck?

Ervaar jij weleens emoties waar je je niet prettig bij voelt? Wat doe je op het moment dat je dit realiseert? Dan kan het best lastig zijn om geen f*ck te geven, omdat je het geen fijn gevoel vindt. Het kan heel helpend zijn om op het moment dat je dit realiseert jezelf niet al te serieus te nemen en tegen jezelf te zeggen: who gives a fuck? Zo voel ik me nu eenmaal en dat gevoel mag er zijn… Maar hoe doe je dat nu en hoe kan geen f*ck geven jou helpen?

1

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!