Blog

Haal meer uit je perfectionisme
Persoonlijke ontwikkeling

Haal meer uit je perfectionisme

Een perfectionist wil alles eruit halen wat erin zit. Dit kan zich uiten in het streven naar het maximale halen uit het leven, je werk, je relatie of het streven naar een betere gezondheid. In het Engels woordenboek wordt het als volgt omschreven: ‚Äėthe refusal to accept any standard short of perfection‚Äô. Het gaat hier om het niet kunnen accepteren van imperfectie.

Haal de optimist in jezelf naar boven!
Persoonlijke ontwikkeling

Haal de optimist in jezelf naar boven!

Je hebt mensen bij wie het glas halfvol is en mensen bij wie het glas halfleeg is. Met het glas halfvol bekijk je situaties op een positieve manier. Wanneer het glas halfleeg is, focus jij je juist op de meer negatieve kanten van een situatie. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw halflege glas halfvol wordt? Oftewel: hoe kan jij jezelf triggeren om de optimist in jezelf vaker naar boven te halen?

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary
Communicatie

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary

Herkenbaar? Je hebt een gesprek met een collega en merkt dat het niet lekker loopt. Er wordt niet geluisterd naar wat je zegt en je boodschap komt niet goed over. Overkomt dit je vaker? Tijd om jouw be√Įnvloedingstechnieken onder de loep te nemen! Wij nemen je mee in de Roos van Leary. Want beter be√Įnvloeden begint bij jezelf.

1

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!