Blog

Ga vol voor je groepsrol: dit is waarom
Samenwerken

Ga vol voor je groepsrol: dit is waarom

Iedereen is onderdeel van verschillende groepen, zoals een gezin of een team op werk. Maar ook mensen die stemmen op een bepaalde politieke partij of die muziek maken in een band horen in een gezamenlijke groep. In deze verschillende groepen heb jij een rol. Dit verschilt per groep. Vol voor je groepsrol gaan, waar hebben we het dan eigenlijk over? En welke rollen zijn er dan?

Haal meer uit je perfectionisme
Persoonlijke ontwikkeling

Haal meer uit je perfectionisme

Een perfectionist wil alles eruit halen wat erin zit. Dit kan zich uiten in het streven naar het maximale halen uit het leven, je werk, je relatie of het streven naar een betere gezondheid. In het Engels woordenboek wordt het als volgt omschreven: ‚Äėthe refusal to accept any standard short of perfection‚Äô. Het gaat hier om het niet kunnen accepteren van imperfectie.

Haal meer uit je werkweek: stimuleer je werkgeluk!
Werkgeluk

Haal meer uit je werkweek: stimuleer je werkgeluk!

We besteden een groot gedeelte van onze week aan werk. Het liefst willen we fluitend naar ons werk gaan en vol energie thuiskomen en ons gelukkig voelen in ons werk. De vraag is: hoe wordt je dan gelukkig in je werk? Wat zijn de elementen die bijdragen aan het bereiken van werkgeluk?

Haal de optimist in jezelf naar boven!
Persoonlijke ontwikkeling

Haal de optimist in jezelf naar boven!

Je hebt mensen bij wie het glas halfvol is en mensen bij wie het glas halfleeg is. Met het glas halfvol bekijk je situaties op een positieve manier. Wanneer het glas halfleeg is, focus jij je juist op de meer negatieve kanten van een situatie. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jouw halflege glas halfvol wordt? Oftewel: hoe kan jij jezelf triggeren om de optimist in jezelf vaker naar boven te halen?

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary
Communicatie

Beter be√Įnvloeden begint bij de Roos van Leary

Herkenbaar? Je hebt een gesprek met een collega en merkt dat het niet lekker loopt. Er wordt niet geluisterd naar wat je zegt en je boodschap komt niet goed over. Overkomt dit je vaker? Tijd om jouw be√Įnvloedingstechnieken onder de loep te nemen! Wij nemen je mee in de Roos van Leary. Want beter be√Įnvloeden begint bij jezelf.

How to not give a f*ck?
Psychologie

How to not give a f*ck?

Ervaar jij weleens emoties waar je je niet prettig bij voelt? Wat doe je op het moment dat je dit realiseert? Dan kan het best lastig zijn om geen f*ck te geven, omdat je het geen fijn gevoel vindt. Het kan heel helpend zijn om op het moment dat je dit realiseert jezelf niet al te serieus te nemen en tegen jezelf te zeggen: who gives a fuck? Zo voel ik me nu eenmaal en dat gevoel mag er zijn… Maar hoe doe je dat nu en hoe kan geen f*ck geven jou helpen?

Tijd voor actie: zo vergroot je je vitaliteit
Vitaliteit

Tijd voor actie: zo vergroot je je vitaliteit

Ben jij iemand die iedere dag staat te springen om aan de werkdag te beginnen? Wat vind jij: starten vitale mensen iedere dag vol energie √©n komen zij altijd opgeladen weer thuis? Vitaliteit gaat over het managen van jouw persoonlijke energie. Benieuwd hoe je dat doet? Wij geven je essenti√ęle tips & tricks.

1

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!