Online zichtbaarheid

2 uren

  • 9
  • 23 juli
  • 19:30 - 21:30
  • Online, vanuit je eigen huis
  • €95
Direct aanmelden

Laat jezelf digitaal zien!

Eventjes binnenlopen bij je manager of een kort gesprek bij de koffieautomaat; het zit er voorlopig niet in. Hoe blijf je tijdens het online werken dan toch zichtbaar als collega? Hoe zorg je ervoor dat je je kennis blijft delen en dat jij niet alleen eenvoudig bij je collega’s of management kunt aankloppen, maar zij ook bij jou?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het vergroten van je zichtbaarheid. We reiken je praktische tools aan waarmee je aan de slag kunt. Zo zorg je voor betere verbinding met je team, maar ook daarbuiten.

Wat gaan we precies doen?

Herkenbaar? Soms heb je het idee dat je niet helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen of ‘mis’ je de connectie met je team en de collega’s buiten je team. Online werken kan ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn eigen ‘eiland’ verschuilt. In deze training leer je hoe je hierin zelf pro-actief kunt zijn. Je leert hoe je op de hoogte kunt blijven en meer verbinding met je collega’s - binnen je team en daarbuiten - kunt realiseren. Zo zorg je ervoor dat je zichtbaar bent binnen de organisatie, ook vanuit huis!

Dit heb je bereikt

Na de training:
ben je je bewust van je huidige zichtbaarheid binnen de organisatie;
weet je hoe je zichtbaarder kunt zijn en anderen hiermee kunt helpen;
heb je inzichtelijk hoe je meer kunt delen en hoe je op de hoogte blijft;

Opgeven workshop

Naam*

E-mailadres of telefoonnummer*

Eventuele opmerkingen

Speciaal voor teams

Wij bieden trainingen die perfect zijn afgestemd op teams. Bekijk het aanbod of neem contact op voor advies op maat!

Liever individueel?

Dieper ingaan op de materie? Of werken aan met een ervaren coach aan een vraagstuk? Kies voor coaching van Interactietrainingen!

Speciaal voor managers

Wij hebben een deel van onze trainingen speciaal geselecteerd en afgestemd op managers.

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, zijn nu ook online te volgen. Tevens hebben we een speciaal geselecteerd aanbod van online trainingen, afgestemd op het nieuwe normaal en de uitdagingen van nu.
Oké!