Online workshops volgen

Hoe ga jij om met de uitdagingen van deze tijd? Uitdagingen zoals thuiswerken en werk-privébalans? Doe je dat wat je moet doen met aandacht? En hoe werk je online samen met je team? Hoe pak je creatief brainstormen op afstand aan? En hoe stuur je als manager of leidinggevende op afstand? Bovenstaande onderwerpen komen aan bod in onze online workshops. Maar dat niet alleen! Ook omgaan met onzekerheid, kansen leren zien, in verbinding blijven met jezelf, het ultieme ochtendritueel en intervisie passeren de revue. Leren van én met elkaar vanuit de uitdagingen die je nu tegenkomt.

Ben je op zoek naar een workshop voor jezelf? Wij bieden workshops met een diversiteit aan onderwerpen. Alle workshops worden online verzorgd zodat jij vanuit huis bezig kan zijn en blijven met je eigen ontwikkeling. Middels onze workshops kun je op een toegankelijke manier kennismaken met Interactie Trainingen én werk je in een groep van gelijkgestemden aan jezelf. Kom jij ook in(ter)actie?

Oja: wij geloven heel erg in interactie en vinden een praktische insteek erg belangrijk: ook online! Wij zijn er van overtuigd dat jij zo maximaal kan leren. Verwacht dan ook veel interactie….

1

Anderen over Interactie Trainingen

Bedrijven die je voorgingen

Online zijn wij net zo gek van interactie!
Alle trainingen die je op onze website ziet, kunnen wij zowel op locatie (als dit mogelijk is in verband met de vereiste coronamaatregelen) als online aanbieden. Ook verzorgen wij hybride trainingen (een mix van trainingsmomenten op locatie én online). Hoe kunnen we jou het beste op weg helpen?
Oké!