Stenden Hogeschool Leeuwarden

TREFWOORDEN
Bureaucoördinatie, trainingsacteren, trainen, acquisitie, communicatie, presentatie, acteren

Stenden Hogeschool Leeuwarden is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Zij bieden een grote diversiteit aan opleidingen aan. Binnen deze opleidingen is behoefte aan acteurs die een leersituatie levensecht neer kunnen zetten zodat leerlingen hiermee kunnen oefenen en de acteurs kunnen gebruiken als levend oefenmateriaal.

PROJECT

  • Bureaucoördinatie trainingsacteurbureau Actrain (onderdeel Stenden Professionals): acquistie, planning en organisatie (koppelen acteurs aan opdrachtgevers) en afhandeling financieën, facturering.
  • Het eerste aanspreekpunt voor groep van 25 acteurs en opdrachtgevers.
  • Trainingsacteren binnen het bureau en trainingsacteurs opleiden.
  • Bijscholing acteurs organiseren en begeleiden, trainen nieuwe acteurs.
  • Opleiden stagaires binnen acteerbureau.
  • Nieuw: trainer binnen Stenden Professionals in de onderwerpen: communicatie en presentatie.

RESULTAAT

Een goed lopend opgezet trainingsacteerbureau met enthousiaste, opgeleide acteurs die regelmatig ingezet worden binnen een grote diversiteit aan opleidingen binnen interne opleidingen van Stenden hogeschool.

Kirsten heeft een zeer klantvriendelijke manier van handelen. Ze maakt een serieuze indruk en maakt deze ook volledig waar. Ze is altijd gedegen voorbereid en verliest de details niet uit het oog. Cursisten merken snel op bij haar dat ze veel van haar op kunnen steken. Kirsten is een veelzijdige communicatrice. Haar betrouwbaarheid als persoon vind ik een groot pluspunt.

Ted Willemsen, docent SPH Stenden hogeschool en manager Actrain

 

Kirsten weet als trainingsontwikkelaar en trainer waar zij het over heeft. Ze is altijd gedegen voorbereid en houdt het doel goed voor ogen. Deelnemers zien en horen dit aan haar, waardoor een groep heel snel accepteert dat zij van haar kunnen leren. Er staat iemand die de groep kan lezen. Kirsten haar trainingen bevatten herkenbare voorbeelden en het interactieve aspect, met name het ervaringsleren dat Kirsten toepast in haar trainingen, spreekt erg aan. Kirsten haar eerste indruk is goed. Zij voelt dit goed aan en straalt dit uit. Kirsten heeft lef en probeert uit.

Johan Brokken, trainer Stenden Professionals en manager Actrain